Jana M.

Jana M.

Jana M.

Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Popis Zodpovězené otázky

Popis

K dispozici jsem od Boskovic a okolí směrem na Jevíčko a Letovice včetně; zkrátka celá Malá Haná.

Jmenuji se Jana a jsem studentkou druhého ročníku všeobecného gymnázia, ve kterém přebývám už 6. rokem. Doučuji češtinu na úrovni 1. i 2. stupně ZŠ a 1. a 2. ročníku SŠ, rovněž připravuji na přijímací zkoušky na víceletá gymnázia i SŠ. Předměty, které jsem se rozhodla doučovat, mě baví a mám k nim velice kladný vztah, proto se snažím je vždycky podat tak, aby v nich druhý člověk našel to jisté kouzlo. :)
A něco o mně? Miluju přírodu, zvířata, auta a motorky, zelený čaj... a voňavé věci. :) Věnuji se zakázkové malbě a kresbě, ráda chodím na procházky se svými psy, píšu a vytvářím různé projekty, ať už pro okolí, školu nebo kamarády. Tímto způsobem bych ráda nabídla pomocnou ruku těm, kteří ji potřebují. Dala jim energii, možnost se zlepšit, s milým, přátelským přístupem a trpělivostí za každé situace. :)
Rozhodně se nebojte mi napsat, zeptat se na cokoliv. Ráda odpovím na všechny otázky nebo vysvětlím, co bude třeba. Jsem vcelku flexibilní člověk, který vám rád věnuje svůj volný čas a pomůže se dostat dál. :)

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky