Jindřich D.

Jindřich D.

Odpovídá do 12 hod., na 100% zpráv
100% 12 hod
Přijímá nové studenty

Jindřich D.

Přijímá nové studenty

Vše vysvětlím klidně i pětkrát, dokud to nepochopíš :-)

  • Doučuje také online
  • Od  500 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Cena Od 500 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty Zodpovězené otázky

Popis

Nabízím ti doučování matematiky nebo fyziky v přátelském duchu, protože svým věkem (26 let) jsem blízký studentům. Jsem velmi trpělivý, takže mi nevadí něco vysvětlovat znovu a znovu, dokud to člověk nepochopí. Kromě toho také velmi rád ukazuji různé zajímavosti, které pomůžou se spřátelit s danou látkou a také ukážou k čemu daná látka je vlastně dobrá. Nevěřil by jsi kolik matematiky a fyziky je ukryté v počítačových hrách, architektuře nebo ve známých seriálech jakým jsou Simpsonovi či Futurama. A zajímavé aplikace do běžného života dokážu najít i v takových nudných částech matematiky jako logaritmy nebo teorie grup.
Rád doučuji i různé neobvyklé obory matematiky a fyziky jako například obecnou algebru, diskrétní matematika a podobně, takže se mě nebojte oslovit pokud máte nějaký zvláštní předmět.

Typy lekcí

Standardní lekce

500 Kč / 55 min.

Reference (7)

+ Přidat referenci
Max S.

Max S.

Neověřená reference

Klidně vysvětlil vysokoškolskou fyziku zajímavým a pochopitelným způsobem. Je vidět ze fyzika a matematika ho opravdu fascinují a tu fascinaci během doučovani spolu se znalosti předal i mi :) V případě potřeby dalšího doučovani určitě bych obrátil se na Jindru znovu.

Terezie H.

Terezie H.

Neověřená reference

Jindra byl zachránce, vytrhl mi trn z paty. Udělal si na mě čas, jak já jsem potřebovala, učil mě tak, jak já jsem chtěla a za krátký čas mě naučil nemožné. A má zkouška se povedla.

Martin Ř.

Martin Ř.

Neověřená reference

Jindra býval dobře připravený, vysvětloval lidsky a příjemně. Domluva byla také v pohodě. Pokud se chcete alespoň trochu zorientovat v grupách a souvisejících věcech, Jindra je ten správný člověk, na kterého se obrátit.

Martin S.

Martin S.

Neověřená reference

Původně jsem se s Jindrou domlouval na doučování Matematiky, vyučované na VUT FEKT, kterou jsme bleskurychle prošli, ale dostal jsem se do nesnází v předmětu Diskrétní matematika. Nevěděl jsem o nikom, kdo by tento předmět doučoval, jelikož není zas tak rozšířený, ale Jindra k mému velkému překvapení tuto oblast matematiky zcela perfektně ovládal a dokázal mi její problematiku jednoduše přiblížit, a tím mi pomoci k úspěšnému složení zkoušky. Hodiny doučování s Jindrou nejsou ani v nejmenším nudné a snadno se pamatují díky zajímavostem, které vytvářejí asociace s látkou, kterou probíráte. Pokud bych někdy potřeboval doučit prakticky jakoukoliv část matematiky či fyziky, tak nebudu váhat a ihned se na něj opět obrátím.

Monika B.

Monika B.

Neověřená reference

S doučováním jsem byla velmi spokojena. Jindra mi dokázal vše trpělivě vysvětlit. Líbilo se mi, že Jindra vysvětloval zajímavým způsobem a u učení jsem se nenudila ani jsem nepostřehla, že utekly 4 hodiny. V případě potřeby doučování budu rozhodně opět volat Jindrovi.

Fotky a certifikáty

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Jindřich D.

Existence primitivní funkce

Kdy k nějaké funkci existuje primitivní funkce?