Nikola L.

Nikola L.

Odpovídá do 1 hod., na 100% zpráv
100% 1 hod

Nikola L.

Klavír v Karlíně - přátelský a individuální přístup

  • Doučuje také online
  • Od  600 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Cena Od 600 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Klavír je mojou celoživotnou láskou. Skúsenosti som zbierala na Kanárskych ostrovoch ako hotelová pianistka, hrávala som v niekoľkých pražských reštauráciách a posledné roky som sa našla vo výuke detí i dospelých - hlavne začiatočníkov, alebo takých, ktorí sa chcú ku klavíru po rokoch vrátiť. Ponúkam výuku tak, aby Vás to bavilo. Zatiaľ sme vždy našli cestu. A nebojte, v prípade potreby mluvím i česky :-)

Cena:
600 Kč / 50 min
U vás doma +100 Kč

Typy lekcí

Standartní lekce

600 Kč / 45 min.

Reference (6)

+ Přidat referenci
Zuzana B.

Zuzana B.

Neověřená reference

Nikol je milá, charismatická a motivující lektorka. Hodiny s ní jsou uvolněné a tvořivé. Nikdy bych nevěřila tomu, že po roku výuky, jako úplná začátečnice, budu schopná zahrát složitější skladby. Vřele doporučuji.

Václav P.

Václav P.

Neověřená reference

Super učitelka. Zvládá mé všetečné otázky každou hodinu (je jich spousta). Přizpůsobí se kdejaké blbosti, kterou vymyslím. Ať už se jedná o zlepšení hudebního sluchu, nebo improvizace. Do toho mě ještě zvládá naučit hraní po technické stránce a ještě k tomu zábavně. Mohu jen doporučit:)

Michala H.

Michala H.

Neověřená reference

K Nikol docházím už rok a jsem s jejím přístupem velice spokojená. Je trpělivá a motivující, vše mi vždycky skvěle vysvětlí. Na hodinu má vždy připravené nové věci, které odpovídají mé úrovni, v případě potřeby nemá problém improvizovat. Nemám, co bych vytkla.

Jana S.

Jana S.

Neověřená reference

Nikol je milá, spolehlivá slečna. Učí u nás již druhým rokem, a to jak děti tak i dospělého začátečníka. Její docházka je na 100%. Výběr repertoáru přizpůsobuje našim požadavkům, nezaznamenali jsme jediný problém. Výuka nás baví. Přátelský přístup, mohu vřele doporučit!

Pavla B.

Pavla B.

Neověřená reference

Nikola v naší rodině vyučuje hru na klavír již 4.rokem. Myslím, že děti hra baví právě kvůli jejich učitelce. Je milá, šikovná a naprosto spolehlivá. Za těch pár let se stala v podstatě součástí rodiny.

Fotky a certifikáty