Marie Š.

Marie Š.

Odpovídá do 15 hod., na 90% zpráv
90% 15 hod
Přijímá nové studenty

Marie Š.

Přijímá nové studenty

Jazyky nejen pro zdravotnictví

Cena Od 329 Kč/hod
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

EDIT: Jsem na mateřské, nové studenty nenabírám. V akutních případech pište dotazy na Marie.simkova(zavináč)aiesec(tečka)cz. Adresu si upravte, v profilu nesmí být správně znění. Zde na Doučuji se prakticky nevyskytuji.

Přeji všem krásný den!

Jsem aktivní maminka dvou malých dětí, momentálně dokončuji magistru na všeobecném ošetřovatelství. Jako zdravotní sestra vím, jak důležité je přistupovat ke každému individuálně. V rámci práce, domácnosti i studentské organizace dnes a denně mluvím různými jazyky a používám různé formy komunikace. Mezi mé koníčky patří krom cizích jazyků také cestování, architektura, kultura a jídlo. Jako malá jsem toužila stát se polyglotem a dnes tento sen mám jako svůj životní cíl. Pevně věřím, že najdeme společnou řeč a přijdeme výuce na chuť! Nechť je brána jazyků otevřená :-)

Typy lekcí

Standardní lekce

329 Kč / 55 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Kristýna B.

Kristýna B.

Neověřená reference

Marie mě absolutně zachránila při přípravě na mou zkoušku z latiny, na kterou jsem byla nucena se učit online. Marie je vstřícná, milá mladá maminka. Vždy si na mě našla čas, pomohla mi vybrat texty a poskytla veškeré možné materiály a hlavně morální podporu. Nevím, co bych si bez ní počala. Mohu jen doporučit

Fotky a certifikáty