Anna B.

Anna B.

Odpovídá do 4 hod., na 100% zpráv
100% 4 hod
Přijímá nové studenty

Anna B.

Přijímá nové studenty

Chemie

  • Doučuje také online
  • Od  700 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 700 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Pomůžu Vám porozumět chemii a připravím Vás k maturitě i na medicínu. Jsem pedagog a doučuji na všech úrovních včetně VŠ chemie a chemie v programu IB. Přípravu nabízím i na farmacii, fakultu veterinárního lékařství a dentální hygieny. Jako certifikovaný profesionální kouč uplatňuji v průběhu konzultací i metody zaměřené na timemanagement, rozhodovací procesy a na práci s Vaším osobním potenciálem.

Typy lekcí

Standardní lekce

700 Kč / 55 min.

Reference (23)

+ Přidat referenci
Maya A.

Maya A.

Neověřená reference

Díky paní Bodnárové jsem byla schopna zvládnout maturitu z chemie a přijímací zkoušky na fakultu veterinárního lékařství. Dokázala mi za necelý rok vysvětlit celou středoškolskou chemii a perfektně mě připravit na přijímací zkoušky. Vše vysvětlí rychle a efektivně. Paní Bodnárová je velmi milá, trpělivá a má skvělí přístup, vše několikrát klidně vysvětlí. Vždy ví, na co se zaměřit a na co se u přijímacích zkoušek ptají. Můžu jen doporučit.

Lenka G.

Lenka G.

Neověřená reference

Paní Bodnárová mě kompletně připravila na přijímací zkoušky z chemie na VOŠZ pro dentální hygienistky Praha. Paní Bodnárová je velmi přátelská, trpělivá a systematická. Chemii umí srozumitelně a jednoduše vysvětlit. Je profesionálkou ve svém oboru. Doprovázela mě i prvním ročníkem, kde se probírala celá středoškolská chemie. Za její pomoc jsem jí velice vděčná a její doučování vřele doporučuji. Bez její pomoci bych se nezvládla připravit a studovat tuto školu. Mockrát Vám děkuji a ať se Vám daří. Lenka Gráczová

Anežka H.

Anežka H.

Neověřená reference

S paní Bodnárovou se již budu znát čtvrtým rokem a nemohla jsem potkat milejší a profesionálnější přístup, což se vzdělávání týče. Tato spolupráce mi přinesla do života jen dobré. Nejprve mi paní Bodnárová velmi pomohla při přestupu ve druhém ročníku na náročnější gymnázium. Látku z chemie mi vždy perfektně vysvětlila. Poukázala na časté nejasnosti a také jsem vždy měla pocit, že po každé hodině s ní chemii více a více rozumím a také mě každé hodiny velice bavily. Vždy, když jsem si nebyla čímkoliv jistá (a to paní Bodnárová vždy poznala) mě dokázala podpořit, povzbudit a díky jejímu úžasného přístupu jsem si začala i více věřit. Když jsem se rozhodla, že si zkusím vyplnit sen a začnu se připravovat na přijímací řízení na medicínu. Paní Bodnárová byla jasná volba, obsah chemie, který se vyskytuje v přijímacím řízení sestavila, tak aby mi vše dávalo smysl a aby látka navazovala. Podle sestavených témat jsme postupovaly od začátku září až po únor. Vše jsme stihly s časovou rezervou krásně probrat. Opakování pak bylo velmi lehké, látku jsem měla úžasně zajetou. Z maturitní zkoušky z chemie jsem se díky její práci nemusela nijak stresovat, obsah na přijímací řízení byl dostačující i k maturitě. A očekávané výsledky přijímacích zkoušek byly velice pozitivní a napoprvé jsem se dostala, jak na všeobecné lékařství, tak i na zubařinu do Prahy.Pokud si nevíte rady v oblasti chemie, či máte zájem dostat se na vysokou školu, kde se chemie vyskytuje v přijímacím řízení. Jistě mohu jen a jen doporučit. A paní Bodnárové patří mé největší poděkování.

Kristýna K.

Kristýna K.

Neověřená reference

Jsem studentkou 3. ročníku gymnázia a v této době online výuky je pro mě nelehké pochopit látku. Paní profesorka mi milým způsobem problematiku vysvětlila a já napsala testy na výbornou.

Lucie D.

Lucie D.

Neověřená reference

Nemám jedinou výtku. Hledala jsem doučování celkem na poslední chvíli, jelikož jsem se v maturitním ročníku na sřední rozhodla, že z umělecké školy chci jít na chemickou fakultu. Bála jsem se, že když někoho zkontaktuji, setkám se spíš s určitou skepsí. Paní Bodnárová mě však naopak ještě podpořila a toto mé rozhodnutí a odvahu spíše ocenila a obdivovala. To mi do začátku moc pomohlo. Cokoliv jsem nechápala mi vysvětlila, mohla jsem se na otázku zeptat klidně 10x a stále měla trpělivost. Ve zkratce - je to paní Učitelka s velkým U. Kéž bych potkala více takových v minulosti. Vše dopadlo dobře, byla jsem přijata na všechny 3 obory a nemůžu se dočkat naší další spolupráce! Děkuji, paní Učitelko