Magda V.

Magda V.

Odpovídá do 2 hod., na 90% zpráv
90% 2 hod
Přijímá nové studenty

Magda V.

Přijímá nové studenty

Doučím němčinu kvalitně

  • Doučuje také online
  • Od  300 Kč/hod
  • Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Cena Od 300 Kč/hod
Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Jmenuji se Magda a němčinu doučuji již pátým rokem. Mám složený mez. Göethe certifikát, viz.přiložené foto. Chtěla bych uvést, že své znosti stále zdokonaluji, což je možné srovnat v přiložené fotodokumentaci. Forma vyúky je buď osobní, nebo přes Skype.
Doučuji studenty na maturitní zkoušku, vysokoškolské studenty, připravuji žáky základních škol, ale i pracujíci v zahraničí, či u nás republice, neboť znalosti němčiny pořebují ve svém povolání. Věková hranice je opravdu neomezená. Vždy se snažím maximálně přizpůsobit požadavkům studujícího, tak abychom dosáhli požadovaného cíle. I časově jsem flexibilní.
Pokud jsem tě (Vás) oslovila, neváhej(te) a ozvi(ěte) se! S úsměvem zvládneme i nemožné!

Typy lekcí

Standardní lekce

300 Kč / 55 min.

Reference (6)

+ Přidat referenci
Deleted-df0c3e D.

Zrušený účet

Neověřená reference

Výtečná paní učitelka Magda!! Jsem velmi spokojená s jejím přístupem k výuce! Po přestěhování do Švýcarska v mých 50 letech jsem se začala společně s p. Magdou učit němčinu - a díky jejímu přístupu mě němčina baví a posouvám se úspěšně stále dál. Oceňuji na ní, že je - trpělivá, empatická, přátelská a spolehlivá a vždy s dobře nachystanými materiály pro mé další učení. Prostě- p. Magdu Venerovou mohu jen doporučit!! Děkuji, Ivet Richterová

Odpověď doučovatele:

Paní Magda mě připravovala na maturitní zkoušku. Je nesmírně empatická, trpělivá a dokáže podpořit v těžkých chvílích. Za poměrně krátké období jsme zvládliy jak přípravu na didaktický test, tak jsme sestavily maturitní slohovku a dále jsme se připravily i na ústní zkouškou. S paní lektorkou Magdou, jsem byla velmi spokojená a mohu vřele doporučit. I.

Lukáš T.

Lukáš T.

Neověřená reference

Magdalena je mou učitelkou na Německý jazyk již druhým rokem a musím říct, že je velmi trpělivá, pozorná, praktická a hlavně profesionální. Líbí se mi, že hodnotí výkony v případech zdarů i nezdarů. Magdalenu bych Vám doporučil ať jste na jakékoli jazykové úrovni. L. Tichý

Kateřina V.

Kateřina V.

Neověřená reference

Paní Venerová je opravdu moc fajn učitelka. Narazila jsem na ni úplnou náhodou a v žádném případě bych už neměnila. Je velmi milá,vstřícná a vždy ochotná znovu vysvětlit jakékoliv nejasnosti.Především je spolehlivě připravena na vyúku, při které nešetří trpělivostí a vlídností ke svým studentům. Díky paní Magdě se mezi mnou a němčinou konečně prolomily ledy.

Pavel Č.

Pavel Č.

Neověřená reference

Paní Venerová je velmi přátelská, spolehlivá a opravdu naučí. Umí vše vysvětlit. Oceňuji spolehlivost - na každou hodinu měla připraveny veškeré materiály, se kterými jsme pracovali. S časem výuky se snaží maximálně vyhovět. Na každou zkoušku jsem byl perfektně připraven. U paní Venerové jednoznačně převyšuje kvalita výuky cenu, kterou paní Venerová za doučování nabízí.

Jiři K.

Jiři K.

Neověřená reference

Skvělá učitelka,přátelská a pečlivá, umí vysvětlit, tak aby to druhý pochopil. Osobní a individuální přístup je skvělý. Nemohu nic vytknout a jen doporučit.

Fotky a certifikáty