Monika S.

Monika S.

Odpovídá do 20 hod., na 50% zpráv
50% 20 hod

Monika S.

Anglický jazyk – doučování, konverzace, příprava na zkoušky

Cena Od 500 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer

Popis

Angličtinou se zabývám už od dětství. Mám zkušenosti s učením dětí na 1. a 2. stupni ZŠ, kde jsem učila 5 let. Letos v létě (2022) jsem učila angličtinu teenagery a dospělé na Maltě. Ve volném čase nabízím individuální hodiny dospělým.

Při výuce uplatňuji individuální přístup. S dětmi používám Montessori metody v kombinaci s nejnovějšími jazykovými metodami (tzv. flashcards, písničky, říkanky, využití internetu trochu jinak,...). Přirozenou cestou vedu děti k pochopení jazyka pomocí přátelského přístupu a interaktivního vyučování. Častý strach z chyb je velmi brzy u dětí odbourán po několika společných hodinách.

Starší studenty připravuji k maturitní zkoušce, či jiným jazykovým zkouškám (FCE). S dospělými se nejčastěji zaměřuji na témata, která potřebují do praxe (business English / cestování / dle dohody).
Standardně si účtuji 300 – 350,- Kč za 60 minut (záleží na obtížnosti).

Reference:
"Milá Moniko,
s jazykovým doučováním je Anička moc spokojená. Hodiny jsou pro ni velmi přínosné, pestré a zábavné. Vždy se vrací z doučování nadšená. To především díky Vašemu přístupu.
A za sebe musím říct, že jsem také velice spokojená, protože se na Vás mohu spolehnout.
Touto cestou bych Vám chtěla poděkovat za hezký přístup k dětem, kdy se naučí s cizím jazykem pracovat bez strachu a v klidu.

Přeji Vám sluneční den
Hana Š."

"Moniko,
Maruška je opravdu spokojená - Váš způsob výuky ji skutečně vyhovuje. Vidím na ní, že se na hodiny s Vámi těší :).
Anna J."

Typy lekcí

Standartní lekce

500 Kč / 55 min.