Lucie R.

Lucie R.

Odpovídá do 19 hod., na 70% zpráv
70% 19 hod
Přijímá nové studenty

Lucie R.

Přijímá nové studenty
  • Od  300 Kč/hod
  • Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Cena Od 300 Kč/hod
Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Zodpovězené otázky

Popis

Krásný den,
ráda bych se Vám tímto představila, jmenuji se Lucka a v roce 2018 jsem dokončila SŠ, obor Sociální činnost, každý rok jsme měli povinnou školní praxi, v 1. ročníku jsem absolvovala týdenní praxi v Dětské zrakové léčebně ve Dvoře Králové n/L., ve 2. r. jsem byla 2 týdny v ZŠ a MŠ při Fakultní nemocnici v HK, kde bylo mou hlavní činností doučování a vymýšlení zábavy pro děti. Ve 3. ročníku jsem strávila 2 týdny v Nízkoprahovém klubu Exit v Jičíně. Ke konci roku 2017 jsem měla praxi v Dětském diagnostickém ústavu v Hradci Králové, takže mám zkušenosti i s dětmi s poruchami chování (ADHD, ...) či s poruchami učení. V roce 2018 jsem byla na praxi ve Speciální ZŠ a praktické škole v Hradci Králové, kde jsem pracovala s dětmi s mentálním postižením či autismem. Každá praxe mi dala mnoho zkušeností v práci s dětmi.
Vždy jsem doučovala, ale byli to především lidé z mého blízkého okolí (kamarádi, příbuzní). Dávám přednost dlouhodobému doučování, ale nebráním se ani nárazové pomoci s přípravou do školy.
Matematika na ZŠ mi vždycky šla a měla jsem ji ráda a angličtinu mám také velice ráda, na základní škole mi angličtina sice šla, ale měla jsem problémy se slovní zásobou a trochu chaos v gramatice, ale po přechodu na SŠ jsem na sobě začala pracovat, nyní nemám problém číst knížky v angličtině a ani mluvit, a proto si myslím, že šanci na to zlepšit se má každý, jen je důležité ji využít. Mimo doučování se věnuji fotografování. :)
Pro bližší informace mě neváhejte kontaktovat.

S přáním hezkého dne,
Lucka.

Typy lekcí

Standartní lekce

300 Kč / 55 min.

Reference (2)

+ Přidat referenci
Dana Š.

Dana Š.

Neověřená reference

Lucka dnes u nás byla poprvé, byla moc milá a moje třináctiletá dcera si doučování moc chválila. Těšíme na další hodiny. Zatím moc děkujeme. Dana Š.

Olga G.

Olga G.

Neověřená reference

Lucka je super, s vnučkou si rozuměla a uměla udržet její pozornost. Jsme spolu domluveny na další školní rok.

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Lucie R.

dělení nulou

zajímalo by mě jak studentu 6. nebo 7. třídy vysvětlím, že nulou se dělit nesmí ani nedá