Petra K.

Petra K.

Odpovídá do 36 hod., na 80% zpráv
80% 36 hod

Petra K.

Deutsche Stunde mit Petra

  • Doučuje také online
  • Od  300 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 300 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Hallo! Jmenuji se Petra Kašparová, vystudovala jsem učitelství pro 2. st. ZŠ obor německý jazyk a výchova k občanství na Univerzitě Hradec Králové. Němčina mě baví a ráda jdu do výzvy, ukázat druhým (třeba právě Tobě!), že němčina je fajn jazyk :-) Ráda pracuji s dětmi i dospělými, baví mě dělat němčinu zajímavou. Při výuce používám individuální přístup podle přání a schopností klienta. Používám různé učebnice, materiály a aktivizační metody. Jsem trpělivá, optimistická, ráda využívám hry ve výuce.
S doučováním mám 7leté zkušenosti, mám praxi na ZŠ, pracuji jako asistent pedagoga, vedla jsem individuální a skupinové kurzy v jazykové škole Koala v Hradci Králové, vedu kroužky německého jazyka v DDM, v létě jsem působila jako lektorka němčiny na vícejazyčném campu, mám absolvovaný jazykový kurz v Německu, pracovala jsem v Německu.
Osobně se nacházím v okolí Černého Mostu. Dojíždím za studentem (cca do 10 km), nebo studenti mohou docházet za mnou.
Momentálně nabízím doučování na měsíc červenec a srpen (konkrétně 18.7. - 24.8.). Mám zkušenosti se skupinovým intenzivním kursem (např. pro potřeby rozmluvení se a získání adekvátní slovní zásoby pro nástup do nové práce). Mohu nabídnout intenzivní kurz 7 denní/14 denní/měsíční. Každé setkání trvá 60 minut/90 minut/120 minut. Standartně si účtuji 350 Kč za 60 minut, v případě dojíždění za klientem 400 Kč, doučování dvou osob 600 Kč za 60 minut, při dojíždění 650 Kč. Jsem ochotna se domluvit s ohledem na dobu dojíždění a věk klientů.
Pokud Tě nabídka zaujala, neváhej se ozvat!

Typy lekcí

Standardní lekce

300 Kč / 55 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Martin K.

Martin K.

Neověřená reference

S doučováním jsem spokojený. Petra je pečlivá, trpělivá, metodická a milá učitelka, která se umí přizpůsobit požadavkům studenta. Hodiny němčiny se snaží obměnit tak, aby pro člověka byly zajímavé. Používá různé metody, které se snaží podat zábavnou formou.

Fotky a certifikáty