Romana S.

Romana S.

Odpovídá do 1 hod., na 90% zpráv
90% 1 hod
Přijímá nové studenty

Romana S.

Přijímá nové studenty

doučování českého jazyka pro ZŠ, specializace na přijímací zkoušky

Cena Od 500 Kč/hod
Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Dobrý den,

pracuji jako učitelka na 2. stupni ZŠ (aprobace čj-d). Věnuji se doučování žáků, zejména přípravě na přijímací zkoušky. Na základě detailních znalostí testů mám vypracovaný systém přípravy na přijímací zkoušky, včetně řady specifických materiálů, které s žáky na hodinách pravidelně používám.

Typy lekcí

Standardní lekce

500 Kč / 55 min.

Reference (3)

+ Přidat referenci
Petr Z.

Petr Z.

Neověřená reference

Paní učitelku určitě doporučujeme. Prohlubuje se synem učivo od 5. třídy více než rok a půl. Oceňujeme způsob výuky i profesionální přístup. Je flexibilní při plánování termínů.

Tereza H.

Tereza H.

Neověřená reference

Dobrý den, již druhým rokem si syn prohlubuje své znalosti z českého jazyka s paní učitelkou Romanou. Je velmi spokojený, na hodiny se těší a opravdu se zlepšuje. Nic není problém, komunikace je skvělá, zpětná vazba funguje a na všem se můžeme individuálně domluvit. Paní učitelku Romanu rádi doporučujeme.

Zdeňka B.

Zdeňka B.

Neověřená reference

Paní učitelku Romanu, velmi ráda doporučím ostatním studentům. Je vstřícná a ochotná a její příprava na přijímací zkoušky je velmi kvalitní a pečlivá. Jako rodič dostávám zpětnou zprávu jak probíhá výuka, Dcera je také moc spokojená s individuálním přístupem paní učitelky:)