Štěpánka H.

Štěpánka H.

Odpovídá do 11 hod., na 70% zpráv
70% 11 hod
Přijímá nové studenty

Štěpánka H.

Přijímá nové studenty

Výuka němčiny online

  • 1 odučená lekce
  • Doučuje také online
  • Od  400 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 400 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Momentálně vyučuji pouze online formou.

Německý jazyk vyučuji již od roku 2014, ať už formou individuálního doučování, nebo klasické výuky ve firmách. V minulosti jsem strávila jeden rok v Německu, kde jsem získala certifikát z německého jazyka s úrovní C1. Od té doby němčinu neustále aktivně používám, ať už v rámci práce, v zahraničí, nebo při komunikaci s přáteli.

Nabízím lekce němčiny pro úplně začátečníky, i pro pokročilé (např. se zaměřením na konverzaci). Pomohu s přípravou k maturitě, nebo zkoušce z Nj, nebo pokud se prostě chcete rozmluvit. :)

Typy lekcí

Standardní lekce

400 Kč / 55 min.

Reference (5)

+ Přidat referenci
Eliška P.

Eliška P.

Neověřená reference

Na hodiny se Štěpánkou se vždy těším. Štěpánka je velmi sympatická a usměvavá lektorka se smyslem pro humor. Líbí se mi, že dodržuje správnou proporci v konverzaci učitel vs student - drtivou většinu času hovořím v lekcích já. Doporučuji!

Radka M.

Radka M.

Neověřená reference

Velmi kvalitní výuka. Slečna Štěpánka měla vždy nachystané podklady pro výuku a vždy mi vše srozumitelně vysvětlila. Uměla se mi vždy přizpůsobit a doučit vždy co bylo v danou dobu potřeba. Při přípravě na zkoušku na vysoké škole mi velmi pomohla. Moje příprava trvala cca 4 měsíce a díky doučování se Štěpánkou jsem zkoušku úspěšně zvládla.

Romana S.

Romana S.

Neověřená reference

Se Štěpánkou mám lekce němčiny přes Skype a jsem za ně moc ráda. Lekce jsou vyvážené, odpovídají úrovni a jsou tak akorát náročné. Štěpánka je vždy připravena a má i materiály navíc. Určitě doporučuji.

František Š.

František Š.

Neověřená reference

ve firmě probíhala výuka formou osobních lekcí a hodnotím i za kolegy: Příjemná a usměvavá lektorka, která je na lekce výborně připravená. Je trpělivá a výuku bere i jako svoji osobní zábavu. Vřele doporučujeme.

Monika S.

Monika S.

Neověřená reference

Skvělé. Doporučuji. Velice vlídná a adaptabilní lektorka.