Veronika K.

Veronika K.

Odpovídá v průměru do 1 hodiny.
1 hod

Veronika K.

Doučování angličtiny přes Skype za výhodnou cenu

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Reference

Popis

Nabízím doučování anglického jazyka především prostřednictvím Skypu. Jsem studentkou VŠ a angličtina je součástí mého života již několik let. Život byl a stále je můj nejlepší učitel. Poprvé jsem měla možnost se s angličtinou setkat v Rumunsku, kde jsem studovala střední školu British school of Bucharest a po návratu do Čr pokračovala na 1st International school of Ostrava. Nyní i přesto, že nestuduji angličtinu, se sní setkávám každý den a ráda se o ní s Vámi podělím.

Doučuji jak děti, tak i dospělé. K výuce používám své učebnice a materiály na procvičení gramatiky a slovní zásoby. Hodiny zaměřuji především na konverzaci na různá témata a na hodiny propojené gramatikou. V případě zájmu zadávám i "domácí úkoly" (poslechy, čtení...).

Reference (1)

+ Přidat referenci
Martin H.

Martin H.

Neověřená reference

Slečnu Veroniku mohu určitě doporučit. Vždy připraví a zašle s předstihem podklady na nadcházející se hodinu, datum i čas na který se domluvíme platí. Hodiny s Veronikou nejsou nudné a ani "okoukané". A hlavně, je to usměvavá a vždy pozitivně naladěná sympaťanda a díky této pozitivní energrii učení baví a vy se těšíte na další lekci.