Šárka O.

Šárka O.

Odpovídá do 9 hod., na 100% zpráv
100% 9 hod

Šárka O.

  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Zodpovězené otázky

Popis

Nabízím výuku a doučování angličtiny, nizozemštiny (holandštiny) a češtiny pro cizince. Mám za sebou dlouhodobé studium angličtiny a nizozemštiny u nás i v zahraničí. V UK a v Nizozemí jsem strávila dohromady přes 10 let a z obou jazyků mám státní zkoušky. Téměř 20 let jsem pracovala pro nadnárodní společnosti, kde jsem se díky každodennímu kontaktu se zahraničními kolegy mohla v jazycích dál zdokonalovat.
Díky svým vlastním studijním zkušenostem vám mohu pomoci dále rozvíjet vaše jazykové znalosti a získat víc jistoty při komunikaci cizím jazykem. Pokud vám některé z aspektů jazyka (např. gramatika, pravopis, výslovnost, porozumění rodilým mluvčím) dělají potíže, ráda vám vysvětlím, proč to tak je a navrhnu vám vhodný učební postup. Ti, kdo mě budou kontaktovat, obdrží nezávazně e-mailem podrobnější informace.



Here comes an offer for (near) native speakers of English or Dutch who would like to learn Czech:
Czech is my mother tongue. I'm a near native speaker of English and Dutch and have spent over 10 years in UK and the Netherlands. I have also worked for multinational corporations in Czech Republic and abroad and passed state exams in both languages.
Thanks to my own learning experience I can help you become more comfortable communicating in a foreign language. You just need to be motivated and willing to give the language some space in your everyday life. So why not give it a try? If contacted I will provide more details by e-mail.

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Šárka O.

3 stejná čísla v telefonním čísle?

Jak se přečtou tři stejná čísla v telefonní čísle? Triple .xxx ?