Tatsiana G.

Tatsiana G.

Odpovídá do 1 hod., na 100% zpráv
100% 1 hod
Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Tatsiana G.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Ruština - přes 35 let praxe jako pedagog

  • Doučuje také online
  • Od  450 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 450 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Fotky & certifikáty Zodpovězené otázky

Popis

Doučováni, výuka RJ. Ing.
Mgr. Tat‘jiana Grofová
Rodilá mluvčí, přes 35 let praxe jako pedagog na vysokých školách a jazykových školách V Praze. Vzdělaní vysokoškolské technické a sociální psychologie se zaměřením na obchodní. Ve výuce aplikují individuální přístup k osobnostem, praxi, věku, schopnostem a vnímání žáka. Učím začátečníci, konverzaci, speciální pokročila výuka, včetně obchodním jednáním, sepisováni smluv atd., připravím na zkoušky. Jsem zkušená pedagožka a nabízím výuku či doučování nejen během školního roku ale i na prázdniny. Učím na Skype, jednotlivce i skupiny, všech věkových a odborných úrovni. Pri výuce skupiny poskytuji výrazně slevy. Plat dohodou (45, 60, 90 minut).Výuku přizpůsobuji individuálně a skupinově, ale preferuju soukromé hodiny. Slevy na počet osob, ceny za dojíždění po dohodě.

Typy lekcí

Zkušební lekce

Každému studentu davam 15 minut zadarmo zkušebně lekci, kde domluvime vse moznosti i zájmy studenta pri výuce. Provedu krátkou prezentaci učebnic a výukových metodik s orientačním pokrokem studenta, který zaleží na množství a délce lekci.

Zdarma / 15 min.
Standartní lekce - pedagogická praxe 35 let. UCIM NA SKYPE A OSOBNE, individuálně A SKUPINY

Učím začátečníci a mírné pokročile, základní konverzaci, gramatiku. Doucovani žáku základních skol, gymnázia, středních skol. Jsem zkušená pedagožka a nabízím výuku či doučování nejen během školního roku ale i na prázdniny. Ve výuce aplikují individuální přístup k osobnostem, praxi, věku, , schopnostem a vnímání žáka. Učím na Skype a osobne u mě nebo u žáka, jednotlivce i skupiny, všech věkových a odborných úrovni. Pri výuce skupiny poskytuji výrazně slevy.

450 Kč / 45 min.
Obchodní/byznys ruština - praxe přes 35 let. UCIM NA SKYPE A OSOBNE, individuálně A SKUPINY

Jsem osobne nejenom lektorka, ale i podnikatelka vice než 30 let od roku 1992. Mela hodně firemních výuk v Praze v průběhu 21 roku lektorsky činnosti v CR, mam VS vzdělaní se sociální psychologii, zaměřené na Obchodní činnost. Učím vse obory a ovládám českým jazykem jak odborná tlumočnice ve mnohých speciálních oborách. Nekolik let pracovala jak tlumočnice a překladatelka, mam reference od firem.Jsem zkušená pedagožka a nabízím výuku či doučování nejen během školního roku ale i na prázdniny. Ve výuce aplikují individuální přístup k osobnostem, praxi, věku, schopnostem a vnímání žáka. Učím na Skype a osobne u mě nebo u žáka, jednotlivce i skupiny, všech věkových a odborných úrovni. Pri výuce skupiny poskytuji výrazně slevy.

550 Kč / 45 min.
RUSSIAN LANGUAGE FOR ENGLISH-SPEAKING STUDENTS. I TEACH ON SKYPE AND IN PERSON, INDIVIDUALLY AND IN GROUPS

Ing. M.Sc. Tatsiana Grofová (60 years old) I teach Russian (beginners, intermediate, advanced) I have extensive experience in tutoring native English speakers. I PERSONALLY KNOW IT AT A MODERATELY ADVANCED LEVEL, THAT'S WHY I CAN TEACH STUDENTS WHO DO NOT SPEAK CZECH AND RUSSIAN LANGUAGES. I HAVE A SPECIAL RUSSIAN - ENGLISH TEXTBOOK. Native speaker, over 35 years of experience as a teacher at universities and language schools in Prague. University education in technical and social psychology with a focus on business. When teaching, they apply an individual approach to the student's personality, practice, age, abilities and perception. I teach beginners, conversation, special advanced lessons including business negotiations, drafting contracts, etc., I prepare for exams. I am an experienced teacher and I offer teaching or tutoring not only during the school year, but also during the holidays. I provide significant discounts for group lessons. I TEACH ALL AGE LEVELS, GROUPS AND INDIVIDUA

700 Kč / 60 min.
Ruština - připravím na maturitu/zkoušku/certifikát, praxe přes 35 let. UČÍM NA SKYPE I OSOBNĚ, INDIVIDUÁLNĚ I VE SKUPINĚ

Moji studenty vse udělali maturitu a dostali certifikát na první pokus s dobrými známkami. V přípravě používám směrnice Ministerstva sokolství CR a moje individuální dlouholetá vypracovaně metodiky na přípravu. Příprava odpovídá úrovni gymnázia nebo vysoké školy od A1 do C1.Jsem zkušená pedagožka a nabízím výuku či doučování nejen během školního roku ale i na prázdniny. Ve výuce aplikují individuální přístup k osobnostem, praxi, věku, schopnostem a vnímání žáka. Učím na Skype a osobne u mě nebo u žáka, jednotlivce i skupiny, všech věkových a odborných úrovni. Pri výuce skupiny poskytuji výrazně slevy.

550 Kč / 45 min.
Ruština - středně pokročilí, pokročilí, praxe přes 35 let., - UČÍM NA SKYPE I OSOBNĚ, INDIVIDUÁLNĚ I VE SKUPINĚ

Vyučuji ruštinu středně pokročilí, pokročilí. Rodilá mluvčí, přes 35 let praxe jako pedagog na vysokých školách a jazykových školách V Praze. Ve výuce aplikují individuální přístup k osobnostem, praxi, věku, schopnostem a vnímání žáka. Učím konverzaci, speciální pokročila výuka, včetně obchodním jednáním, sepisováni smluv atd., Jsem zkušená pedagožka a nabízím výuku či doučování nejen během školního roku ale i na prázdniny. Učím na Skype, jednotlivce i skupiny, všech věkových a odborných úrovni. Pri výuce skupiny poskytuji výrazně slevy. Skupiny cena po dohodě. Je moznost učit skupiny on-line. Cena uvedena pri dojíždění za žakem do 5 km, delší vzdálenost domluva za dojíždění dohodou. UCIM NA SKYPE VSE VEKOVE A SKUPINY

500 Kč / 45 min.
Ruština - konverzaci všech úrovni a odbornosti, praxe 35 let.UČÍM NA SKYPE I OSOBNĚ, INDIVIDUÁLNĚ I VE SKUPINĚ

Konverzaci - je to nejvíce oblíbeny typ lekci. V CR parkuji lektorkou uz přes 20 let, celkem praxe přes 35 let. Připravuji individuálně doučovací materialy po dohodě se studentem, po jeho požadavkům a jazykovému úrovni znalosti RJ. Pri konverzaci davam velký pozor na výslovnost, správnost gramatickou reci, stylistiku a slovosled. Pokud je to nutné, doučíme fonetiku a gramatiku a pak to aplikujeme v praxe. Výukově materialy mam svoje a také doporučím na požadavek studentu dodatečné. Mam hodně ruských knih, pokud student vyžaduje odbornou konverzaci materialy přípravám individuálně, v takovým případě cena hodiny výši na domluvě.Jsem zkušená pedagožka a nabízím výuku či doučování nejen během školního roku ale i na prázdniny. Ve výuce aplikují individuální přístup k osobnostem, praxi, věku, schopnostem a vnímání žáka. Učím na Skype a osobne u mě nebo u žáka, jednotlivce i skupiny, všech věkových a odborných úrovni. Pri výuce skupiny poskytuji výrazně slevy.

500 Kč / 45 min.
Ruština pro deti od 2 let i vice - praxe přes 35 let. UČÍM NA SKYPE I OSOBNĚ, INDIVIDUÁLNĚ I VE SKUPINĚ

Mam velké zkušenosti ve výuce deti od 2 let i vice. let pracovala v Bělorusko ve škole, proto mam vysoké praktické pedagogické zkušenosti. Ve výuce deti aplikuji přesný individuální přístup, různorodé metodiky vyuky, abychom výuka deti bavila a přinášela radost dětem i samozřejmě znalosti zároveň. Vyuky probíhá v těsnem kontaktu s rodiče , pri tom beru na vědomi vse požadavky a připomínky rodiče ohledne deti. Deti mam rada, a oni mě odpovídají tím samým, velice dobře rozumíme se.Jsem zkušená pedagožka a nabízím výuku či doučování nejen během školního roku ale i na prázdniny. Ve výuce aplikují individuální přístup k osobnostem, praxi, věku, schopnostem a vnímání žáka. Učím na Skype a osobne u mě nebo u žáka, jednotlivce i skupiny, všech věkových a odborných úrovni. Pri výuce skupiny poskytuji výrazně slevy.

500 Kč / 45 min.

Fotky a certifikáty

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Tatsiana G.

Doučování ruštiny formou konverzace

Dobrý den, hledá v Praze , popř online - doučování ruštiny forou konverzace. Na gramatiku chodím 1y týdně již 2 roky a tak se potřebuji posunout. Tak abych uměl běžnou ruštinu. O žádný certifikát mi nejde.,,,,, děkuji N