Dana K.

Dana K.

Odpovídá do 8 hod., na 90% zpráv
90% 8 hod
Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Dana K.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Němčina zábavně a efektivně

  • 2 odučené lekce
  • Doučuje také online
  • Od  330 Kč/hod
Cena Od 330 Kč/hod
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis


Jmenuji se Dana a němčině se věnuji již přes 30 let. Od roku 1996 žiji v Německu.
Jsem certifikovaná lektorka vzdělávání, absolvovala jsem kurz Didaktik und Methodik u Goethe Institutu v Hamburku, mám zkoušku C2.
S lektorskou činností mám zkušenosti, v Praze jsem vyučovala německý jazyk na Akademii J.A. Komenského, v Deutsche Bank a v pojišťovně Generalli, v Hamburku jsem pracovala jako lektorka němčiny v Integration Center IMIC.
Lekce připravuji podle přání a potřeb žáka, kladu důraz na to, aby se v hodině procvičila jak gramatická stránka, tak také konverzace, používám i poslechová cvičení. Připravuji posluchače na zkoušky.
Bude mi radostí Vás podpořit při studiu.


Hello,
My name is Dana and I am a native speaker of Czech. I am originally from Prague, but I have lived in Hamburg for 26 years.

I have experience teaching people in the Czech and German language. I like to teach and to help students with grammar and conversation. If you would like to learn Czech or German or improve your language skills, please contact me.

Typy lekcí

Zkušební lekce

Behem zkusebni lekce se nastavi forma vyuky, na co se pri vyuce zamerime a domluvime dalsi postup

Zdarma / 30 min.
Standardní lekce

330 Kč / 55 min.

Reference (5)

+ Přidat referenci
Eva I.

Eva I.

Neověřená reference

S paní lektorkou jsem byla velmi spokojená. Je milá, spolehlivá a její lekce jsou vysoce efektivní. Díky jejímu doučování jsem udělala v němčině velký pokrok. Vřele doporučuji.

Tereza D.

Tereza D.

Neověřená reference

S paní Danou jsem spolupracovala asi 3/4 roku - a pokud bych nemusela z časových důvodů přerušit, určitě spolupracuji i nadále. Obsah lekcí paní Dana přizpůsobí potřebám a přáním studenta, v základě ale každá lekce obsahuje něco málo z gramatiky, četby, poslechu i konverzace. Materiály jsou poměrně zábavné, žádný suchý text, vždycky jsem se dozvěděla něco zajímavého o německých tradicích, svátcích, systému školství atp. Lekce jsou vždy pečlivě připravené a materiály zaslány alespoň den předem. Co ale na spolupráci s paní Danou oceňuji nejvíc, je opravdová pozornost a péče kterou mi věnovala. Kdykoli jsem měla s nějakým jevem problém, připravila více materiálů na procvičení, a vysvětlovala, dokud mi to nebylo jasné. Před a po každé lekci se zeptala, jestli mám nějaké dotazy, jestli mi lekce tak jak jsou vyhovují a pokud jsem si přála něco změnit, vždy mi vyšla vstříc. Pokud hledáte lekce němčiny, na které se budete moct těšit, paní Dana je rozhodně ta správná volba :)

Pavlína G.

Pavlína G.

Neověřená reference

Paní Daně jsem se ozvala, jelikož jsem hledala někoho, kdo by mi pomohl s přípravou na německou zkoušku Goethe-Institutu. Určitě jsem udělala dobře, že jsem si vybrala právě ji. Na zkoušku (úroveň B2) mě perfektně připravila, pravidelně mi posílala poslechová cvičení, trénovala se mnou konverzace, dokonce mi vždy i zkontrolovala slohy, které jsem jí posílala. Zkoušku jsem s pomocí paní Dany zvládla, a to s velice dobrým výsledkem. Stejně tak mi pomohla i s přípravou na maturitu, kterou jsem složila na výbornou. Paní Dana je moc milá, vstřícná, ochotná a vše hezky vysvětlí. Před každou hodinu mi zasílala materiály, kde byla obsažená gramatika, slovní zásoba a poslech. Hodiny uzpůsobila mé potřebě a celkově mě s ní němčina velmi bavila. Paní Danu bych určitě všem moc doporučila!

Tereza V.

Tereza V.

Neověřená reference

Když jsem si zadávala inzerát na lekce německého jazyka, zdaleka jsem netušila, že se z učení němčiny může stát něco, na co se budu těšit. Že se zde dá najít nejen kvalitní lektor, ale také velmi milý, sympatický a hodný člověk! A tím je i paní Dana. Stačilo pár lekcí a dokázala mě toho tolik naučit. Nikdy nebyl problém vyjít mi vstříc s časem. Před každou lekcí mi bylo zasláno několik materiálů, které mi poslouží i do budoucna. A já teď vím, že jsem si nemohla vybrat lépe a také vím, že až to bude možné, k paní Daně se ráda vrátím a budu v lekcích němčiny pokračovat a opět se na každou novou lekci těšit, tak jak tomu bylo doteď. Doporučuji všem, kteří chtěji oprášit staré dovednosti, učit se od základů a nebo jen dopilovat drobnosti! Děkuji!:)

Martina Š.

Martina Š.

Neověřená reference

Hledala jsem někoho, kdo mi s němčinou pomůže od naprostých začátků. A musím říct, že u paní Dany jsem našla přesně to, co jsem hledala. V hodinách je obsažena gramatika, poslech, slovíčka, konverze a vše ostatní, co by student potřeboval. Navíc je paní Dana naprosto milá, trpělivá, nápomocná a velice sympatická. Za sebe ji doporučuji všema deseti a věřím, že kdo se rozhodne pro němčinu u paní Dany, rozhodně nebude litovat! :)

Fotky a certifikáty