Luboš C.

Luboš C.

Odpovídá do 1 hod., na 100% zpráv
100% 1 hod
Přijímá nové studenty

Luboš C.

Přijímá nové studenty

Účetní a lektorské služby, co frčí...

Cena Od 600 Kč/hod
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty Zodpovězené otázky

Popis

Je mi sedmadvacet let. Mám vystudovanou Obchodní akademii v Olomouci, mám za sebou pětiletou praxi v oblasti vedení účetnictví. Mám více jak dvouletou praxi na pozici lektor účetnictví (mzdové, podvojné, jednoduché). V současné době vlastním živnostenský list na účetní a lektorské služby. Spolupracuji se vzdělávacími agenturami Škola Populo, jazyková škola Lingua a v neposlední řadě Romea o.p.s. Je pro Vás účetnictví velkým strašákem? Nevíte, co znamenají pojmy Má dáti a Dal? Tak to je nejvyšší čas s tím něco udělat.

Typy lekcí

Standardní lekce

600 Kč / 55 min.

Reference (57)

+ Přidat referenci
Laura Š.

Laura Š.

1 odučená lekce

Vynikajuci prístup a flexibilita pána Ľuboša spolu s jeho znalosťami z účtovníctva mi pomohli k spraveniu skúšky z tohto predmetu. Ak máš z účtovníctva strach či si úplne stratený tak neváhaj a kontaktuj pána Ľuboša, ktorý všetko vysvetli ľudskou rečou tak, aby tomu každý pochopil. Za mňa 100%. Doporučujem všetkým

Viera K.

Viera K.

Neověřená reference

Moc děkuji za flexibilitu, ochotu, vstřícnost a skvělý přístup, hlavně vysvětlení "česky", jednodušeji. Díky panu Lubošovi, jsem zvládla zkoušku z předmětu Daně. Všem můžu jenom doporučit.

Matyáš N.

Matyáš N.

Neověřená reference

Pana Chlandu mohu doporučit. Skvělý lektor s výborným přístupem. Moc jsem ve škole nepochytil, ale díky hodinám s panem lektorem jsem z účetnictví odmaturoval.

M J.

M J.

Neověřená reference

Pan Chlanda je skvělý lektor, mohu ho jen doporučit, vše perfektně vysvětlí a společně jsem ůspesně udělal praktickou zkoušku z účetnictví. Pokud opravdu potřebujete pomoc s účetnictvím neváhejte a obraťte se na něj. Má skvělé a pochopitelné materiály. V budoucnu se případně rád obrátím. Ještě jednou děkuji!

Sebastian P.

Sebastian P.

Neověřená reference

Luboš Chlanda je člověk, díky kterému jsem zvládnul praktickou maturitní zkoušku z účetnictví! Ikdyž toho měl pokaždé hodně, tak i tak byl velmi flexibilní a vždy mi vyšel vstříc. Pana Chlandu maximálně doporučuji všem studentům, kteří se připravují na jakoukoliv zkoušku z účetnictví! Ještě jednou díky moc!

Fotky a certifikáty

Zodpovězené otázky (7)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Luboš C.

Účetnictví

Dobrý den, poradíte mi někdo, jak je to správně? Děkuji

Luboš C.

účtování

Dobrý den, potřeboval bych poradit, jak správně vypočítat tyto příklady. co přesně mám dělat s MD a D nevím co tam patří.

Luboš C.

Účtování

Nepomohl by někdo s řešením této úlohy ? Děkuji

Luboš C.

Aktiva a pasiva

Ahoj, pomohl by mi někdo rozdělit položky v tabulce na aktivní a pasivní ? Děkuji.

Luboš C.

Rozdělení aktiv a pasiv

Ahoj, pomohl by někdo s tímto úkolem ?