Lucy H.

Lucy H.

Odpovídá do 3 hod., na 50% zpráv
50% 3 hod

Lucy H.

Languages are fun!

Cena Od 300 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

►Hello, I'm an English teacher with 10 years experience and I love languages.
►I lived in England where I studied as well, in the USA, basically I travel a lot☺

....a proč si vybrat mě? Jsem spolehlivá a férová. A jestli se chcete u učení i pobavit, tak napište:-)
*****@***



Typy lekcí

Standardní lekce

300 Kč / 55 min.

Reference (17)

+ Přidat referenci
Ivana J.

Ivana J.

Neověřená reference

Lucka doučovala syna na přijímačky z češtiny na střední školu. Měla vždy připravené podklady pro daný okruh otázek, je pečlivá. Se studenty si rozumí, mohu všem doporučit.

Arnošt Ž.

Arnošt Ž.

Neověřená reference

Lucka je nadšený a zapálený lingvista, který ovládá několik jazyků a vyznačuje se velkou trpělivostí. Její hodiny jsou vždy precizně připravené, zábavné a vždy pod heslem "škola hrou". Vřele doporučuji pro každého, kdo se chce domluvit, byť sám nemá dostatek vůle, ona ji má dost za všechny. Je velmi komunikativní a přátelská.

Jaroslav P.

Jaroslav P.

Neověřená reference

Lucku doporučuji, je velice milá holka která má ráda jazyky. Spoustu věcí jsem se od ní naučil. Na hodinu je vždy připravená. Ochotná poradit, pomoct a zároveň její zásoba materiálů je ohromná. Kdo má zájem se v angličtině zdokonalit a rozmluvit, vřele doporučuji.

Jitka G.

Jitka G.

Neověřená reference

Slečna Lucie je nejen skvělý člověk, ale zároveň Angličanka tělem a duší. Hodiny s ní jsou velmi intenzivní, klade důraz na přání a tempo klienta, a na detailech, jak pomoci najít cestu k angličtině (hlavně věčnému začátečníkovi). Látku vysvětluje srozumetelněji než ve škole a zažívám s ní neuvěřitelné AHA momenty. Lucii vřele doporučuji. Obdivuji její pedagogické vlohy!

Berenika P.

Berenika P.

Neověřená reference

Lucka mi pomohla se rozmlumit a najít mé chybky v gramatice a čas strávený společně jsem si vždy užila a vždy mi něco užitečného přinesl. Lucku určitě vřele doporučuji:)