Martin J.

Martin J.

Martin J.

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Reference

Popis

Dobrý deň,
doučujem anglický jazyk študentov základnej a strednej školy, ale nerobí mi problém pomôcť aj starším, menej jazykovo zdatným.
Som absolventom inžinierskeho štúdia na FRI (Fakulta riadenia a informatiky) na Žilinskej univerzite a čas trávený na univerzite som využíval prevažne na cestovanie do zahraničia, odkiaľ som získaval jazykové skúsenosti, hlavne hovorovej angličtiny, ktorá sa bežne vo svete používa.
Ak sa chcete naučiť rozprávať po anglicky, musíte poznať aspoň základy gramatiky. Moja gramatika je na vysokej úrovni vďaka niekoľko ročnému štúdiu na školách a nerobí mi problém povysvetľovať aj zložitejšie gramatické prvky.
Taktiež mi nerobí problém pomôcť vám pripraviť sa na prijímacie a maturitné skúšky, prípadne pomôcť vám s domácimi úlohami.
Prístup k študentovi/ke preferujem kamarátsky!

Reference (1)

+ Přidat referenci
Alena K.

Alena K.

Neověřená reference

Doučovanie som potrebovala hlavne kvůli konverzáciam. Možem odporučiť. Martin je ústretový, spoľahlivý a flexibilný. Ak nemáte vlastný plán, pripraví Vám témy ako na konverzáciu, tak na učenie. Naučí aj doležité frázy, ktoré sú v zahraničí medzi native speakrami bežné a důležité.