Nikola J.

Nikola J.

Odpovídá do 4 hod., na 30% zpráv
30% 4 hod

Nikola J.

Nejlepší doučování angličtiny v Jablonci nad Nisou

Cena Od 350 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Anglický jazyk jsem studovala v Oxfordu, kde jsem se zprvu věnovala především gramatice a následně jejímu praktickému využití v mluvené praxi. Po dvou letech jsem započala studium Mezinárodních vztahů a Antropologie na Oxford Brookes University. Zde jsem si v hojné míře osvojila využití anglického jazyka i v akademické sféře, jelikož součástí studia byly četné diskuze na seminářích, pravidelná psaní esejí. Současně jsem absolvovala lektorský výcvik zakončený certifikátem TEFL. Angličtinu jsem poté odjela vyučovat do zahraničí, kdy jsem nejprve vyučovala v Kambodži a dále v privilegovaných soukromých anglických školách v Číně. Zde jsem využívala především metodologii one-to-one a skupinová učení jak dospělých, tak dětských studentů. V hodinách se zaměřuji na širokou jazykovou problematiku, ačkoliv nejraději učím konverzaci. Ráda bych nabídla své schopnosti a dovednosti, neboť vím, že díky znalosti angličtiny se vám otevře celý svět.

Typy lekcí

Standartní lekce

350 Kč / 55 min.

Reference (9)

+ Přidat referenci
Markéta Š.

Markéta Š.

Neověřená reference

Nikol mohu jen doporučit. Její zkušenosti zasahují i do business english, což je priorita pro mé lekce. Každá lekce je trochu jiná, takže se není prostor nudit a je to zábavou. Nikol je vždy na hodinu připravená, takže to uteče jako voda. Natrénujete jak poslech a mluvení, tak gramatiku i slovní zásobu a to nejen díky cvičením od BBC. Zdroje pro výuku jsou skvělé. Děkuji, Nikol, za vždy příjemné hodiny angličtiny :)

Marek P.

Marek P.

Neověřená reference

Super doučovatelka! Naučila mě na zkoušku FCE, kterou jsem, díky její pomocí, zvládl v kliiu.

Daniel Š.

Daniel Š.

Neověřená reference

Nikola je skvělá. Vždy je na hodinu perfektně připravena a navíc je pořád v dobré náladě, díky které je hodina hned příjemnější. Poradí a pomůže úplně se vším a dělá i věci navíc. Můžu ji s čistým srdcem doporučit. S ní si angličtinu nejen zlepšíte, ale také zamilujete. :)

Barbora M.

Barbora M.

Neověřená reference

Nikola mě perfektně připravila na maturitu z didaktického testu a díky ní jsem to zvládla levou zadní :) Hodiny mě bavily,jelikož mi vysvětlila gramatiku na jednotlivých příkladech. Můžu jen doporučit.

Pavla K.

Pavla K.

Neověřená reference

Slečna Nikola je velmi sympatická vyučující, která je vždy stoprocentně připravena na všechny hodiny. Svým profesionálním přístupem zlepšuje nejen angličtinu, ale i náladu. Navštěvuji kurzy anglické konverzace v rámci Vzdělávacího centra Megido vedené Nikolou a mohu doporučit.