Eliška K.

Eliška K.

Odpovídá do 1 hod., na 17% zpráv
17% 1 hod

Eliška K.

Momentálně NEDOUCUJI

Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend

Popis

Jsem absolventkou bakalářského studia žurnalistiky a v současné době studuji magisterský dvouobor sociologie a mediálních studií. Mám absolvovanou mezinárodní Cambridgskou zkoušku z anglického jazyka (CAE - Známka A), která mě řadí na stupeň C2. V případě zájmu dokument doložím.

Je mi 22 let. Nabízím i trénování anglické konverzace a přípravu na maturitní zkoušku z angličtiny. Maturitní zkoušku (písemnou, didaktickou i mluvenou část) z anglického jazyka jsem osobně složila na Výbornou a sama mám celý proces ještě v čerstvé paměti, což může být výhodou.

Mám zkušenosti s doučováním, ať už spolužáků, známých nebo i dětí ze ZŠ či ze SŠ. Mám i vlastní materiály, ráda pomůžu cokoliv vysvětlit a určitě se nebudu zlobit za jakýkoliv "sebehloupější" dotaz :)

Také ráda a často cestuji, jak sama tak i s přáteli, vždy vše organizuju a domlouvám, což se může někomu hodit do praktického života, takže ráda poradím i s tím.

Forma výuky by byla individualniální - ať už jde o úplné základy, zlepšení konverzace, již zmiňovaná příprava na maturitní zkoušku, na přijímačky.. cokoliv. Materiály tisknu sama, pokud jsou nějaké zapotřebí.

V případě zájmu můžu na delší dobu zapůjčit bývalé sešity, učebnice a podobně (zadarmo)

Cena je 100,- na hodinu, ale záleží i na domluvě.

Fotky a certifikáty