Michaela V.

Michaela V.

Odpovídá v průměru do 48 hodin.
48 hod+

Michaela V.

Doučování AJ / IJ také pro MATURANTY!

Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Popis Reference Fotky & certifikáty Zodpovězené otázky

Popis

Jmenuji se Míša a jsem absolventkou Filozofické fakulty na Jihočeské univerzitě - obor Italský jazyk. Ráda naučím angličtinu nebo italštinu, a to jak pro potřebu zkoušek, tak i pouze pro radost. S doučováním mám několikaletou praxi. Doučuji již od roku 2014. Naučím jazyky jak na dovolenou, tak na zkoušky nebo zápočty. Pokud se nepotřebujete naučit jazyk na zkoušku, tak je možné se ho naučit zábavnou formou hry a to hlavně cizojazyčným pexesem nebo kvartetem. Děti doučuji samozřejmě formou hry, která je bude velmi bavit a nebudou mít pocit, že se něco musí šprtat. K dispozici mám soukromou učebnu v centru města s veškerým vybavením. Cena za individuální lekci je 300,- Kč. Pokud jsou na lekci dvě a více osob, pak je cena 200,- Kč za osobu na hodinu. Studenti, kteří se prokážou ISICem nebo jiným průkazem studenta, mají slevu na individuální hodinu ve výši 50,- Kč. Tzn. že cena pro studenty je 250,- Kč.

Reference (9)

+ Přidat referenci
Markéta V.

Markéta V.

Neověřená reference

K Míše jsem chodila rok na doučování z angličtiny a myslím,že jsem si nemohla vybrat lépe. Hned za první návštěvu mi objasnila mnoho věcí a hodiny byly vždy moc fajn.Atmosféra byla naprosto uvolněná,bez žádného stresu a podobných věcí,kolikrát jsme se při hodinách i nasmály! Dokázala mi vše lehce vysvětlit a docílily jsme společně toho,že maturitu jsem zvládla levou zadní! Takže Míšu rozhodně doporučuji, 6 hvězdiček z 5ti ! ☺️

Karolína B.

Karolína B.

Neověřená reference

Míšu můžu jen doporučit! Připravila mě tento rok na maturitu, bez ní bych ani sloh nenapsala. Vyjde vždy vstříc a hodiny s ní jsou velmi fajn:) má skvělý přístup.

Kateřina H.

Kateřina H.

Neověřená reference

Hned na začátek bych chtěla Míše moc poděkovat!!! Na začátku léta jsem přišla s tím, že v září odjíždím na studijní pobyt do Itálie a že potřebuji naučit italsky. Uměla jsem jen několik otřepaných frází a jinak nic...Co s takovým studentem,že? Ale s Míšou nebyl problém se domluvit i na více hodinách za týden, některé byly dokonce dvouhodinové. Výuka probíhala v učebně v centru ČB v přátelském prostředí, kdy jsem zapomněla na všechen svůj strach z mluvení a dělání chyb. Každý problém, každou otázku, se kterými jsem přišla, jsme vyřešily.... Bez samostudia vedle hodin nemůžete chtít zázraky, ale Míša mi pomohla se za 14 lekcí italštiny v průběhů 2 měsíců připravit tak, abych byla schopna užít 2 typy minulého času, 1 z typů budoucího času, podmiňovací způsob, časování pravidelných i nepravidelných sloves, předložky a mnoho dalších věcí !!! Sice si ještě nejsem stoprocentně jistá ve všem, ale praxí a každodenním používáním vědomosti postupně upevnuji. Oceňuji ochotu za jakýchkoli okolností, snahu najít odpověď na každou otázku a i finanční stránka pro mě jako studenta byla velmi přívětivá. Míšo... velká poklona a GRAZIE MILLE A TE!!!

Jakub H.

Jakub H.

Neověřená reference

Můžu směle doporučit. Slečna vážně dokáže neučit a a udělat skvělé poznámky na přípravné zkoušky :)

Pavla J.

Pavla J.

Neověřená reference

Jsem velmi spokojená, Míša je vynikající, umí vše výborně vysvětlit, hodiny jsou zábavná, vždy uteče ani nevím jak. Pokrok jsem poznala hned po pár lekcích. Dokonale dokáže připravit na maturitu. Mohu jedině doporučit!!!!!!!

Fotky a certifikáty

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Michaela V.

Pozdravovat někoho

Jak by se dala přeložit věta: "Trenér Vás pozdravuje."