Ondřej O.

Ondřej O.

Odpovídá do 11 hod., na 90% zpráv
90% 11 hod
Přijímá nové studenty

Ondřej O.

Přijímá nové studenty

S.K.A.J.P., neboli angličtina Strukturovaně, Kreativně, Autenticky, Jinak a Prakticky

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Reference Fotky & certifikáty Zodpovězené otázky

Popis

Jak vypadá výuka dle zkratky S.K.A.J.P. kromě toho, že nabízím lekce přes SKYPE? Zkušenosti ostatních Vam napovi; viz. reference pod textem. Dělám i skupinové lekce.

1) Strukturovanost

Věřím v tzv. tailor made lessons, čili lekce šité na míru dle konkrétní potřeby studenta či skupiny. Nemám tedy přesně daný plán, který by byl stejný pro všechny (čili učebnici podle které se tzv. jede). Můžeme tak mluvit o Vašich zájmech (cestování, filmy apod.), či tématech potřebných k Vašemu zaměstnání, při nichž si vysvětlíme i gramatické jevy. Vy se můžete spolehnout na moji precizní přípravu, a tak jsou lekce STRUKTUROVANÉ.

2) Kreativita

Tedy zapojení všech kanálů vnímání; vizuální, auditivní i dokonce pohybový. Poté se může plně rozvinout KREATIVITA.

3) Autenticita

Mám za sebou 6 let života, práce (Anglie, Skotsko, Kanada, Nový Zéland) a cestování (nejen) v anglicky mluvících zemích. Vím tedy, jak se skutečně mluví v reálném životě. Nebudu do Vás cpát zastaralé výrazy.

4) Jinak

Učíme se VŽDY v kontextu a v ucelených blocích. Můžeme si rozkreslit MIND MAPS (Myšlenkové Mapy; viz. obrázky dole).Žádné černobílé stohy papírů se slovíčky bez kontextu. Bude to prostě JINAK.

5) Praktičnost

Pouze s učebnicí v ruce se nenaučil mluvit zatím asi nikdo. Je potřeba užívat jazyk PRAKTICKY, neboť k čemu nám je dokonalá gramatika, když se pak nevymáčkneme v akci že ano:). Budu Váš pomocník na cestě k nalezení většího klidu a pohody při praktickém využití AJ v reálné konverzaci.

Individualni lekce je 45minut.

Reference (15)

+ Přidat referenci
Vojta Š.

Vojta Š.

Neověřená reference

Ondra je super člověk. Spolupracuji s ním přes rok a diskutujeme úplně o všem. Většinou téma navrhnu já, podle toho co aktuálně řeším nebo co mě zajímá. Je vidět, že má angličtinu perfektně zmáknutou a vždy velmi rychle poradí. Domluvili jsem se na netradiční výuce. Konverzace probíhají na procházkách, v hospodě a nebo na skype. Díky Ondro!!!

Pavel D.

Pavel D.

Neověřená reference

Zhodnocení individuálních kurzů angličtiny po roce studia: Lekce s Ondřejem jsou maximálně přizpůsobené studentovi. Kromě klasického vysvětlení gramatických jevů a rozšiřování slovní zásoby, jsou jednotlivé lekce založené na diskutování různých témat, která jsou vybírána podle schopností a preferencí studenta. Tak dochází k intenzivnímu praktickému procvičování a probíraná látka je osvojována přirozenou formou. Tento přístup mě naučil rychleji reagovat, lépe formulovat myšlenky v angličtině a zvýšil mé šance orientovat se v běžné konverzaci. Po roce studia v tom vidím velký posun. Oceňuji také velkou podporu samostudia. Vždy s ohledem na probíranou látku a konverzační témata, je studentovi doporučován rozsáhlý studijní materiál (cvičení, knihy, výuková videa, filmy apod.). V případě, že nemohou lekce proběhnout klasicky, návštěvou lektora, je možnost absolvovat výuku přes Skype. Jde o plnohodnotné lekce, které probíhají v podstatě stejně, jako klasické hodiny. Velmi oceňuji, že je lektor na každou lekci vždy velmi pečlivě připraven. Rozhodně doporučuji.

Petra Š.

Petra Š.

Neověřená reference

Ondrej je už na prvý pohľad veľmi milý a sympatický človek, ktorý Vás v okamihu zbaví vašej neistoty, či zbytočnej nervozity súvisiacej s vašou zručnosťou v ANJ. Jeho optimistický prístup je miestami nákazlivý, dokáže vás dostatočne motivovať a väčšinou z hodiny odchádzate s dobrým pocitom. Konverzáciu sa snaží viesť smerom hovorovej angličtiny a stále mi dokazuje, že vyjadrovať sa pomocou najjednoduchších fráz je najefektívnejšie. Hodiny s ním mi postupne pomáhajú odbúravať blok v konverzácií a nadobudnúť väčšiu istotu. Veľkou výhodou je jeho prehľad v rôznych učebných materiáloch, či už ide o klasické učebnice ANJ, rôzne poučné videá alebo zaujímavé knihy. Dokáže takmer v okamihu odporučiť vhodnú literatúru či video na základe požiadaviek, ktoré vyplynú z hodiny. Takto som si zaobstarala už niekoľko kníh a pozrela nespočetne veľa náučných videí. Ondreja môžem ako učiteľa angličtiny/anglickej konverzácie len a len odporučiť!

Jana H.

Jana H.

Neověřená reference

Dobrý den, Ondra je velice sympatický, zkušený učitel. Jeho způsob učení je zábavný a přitom velice přínosný. Vyhovuje mi i alternativni způsob výuky například v podobě vycházek a učení v přírodě. Pečlivě vše vysvětlí a nemá problém i několikrát 😀. Na 100% souhlasím se všemi předchozími pozitivními recenzemi a jednoznačně jako učitele i jako člověka doporučuji.

Martin R.

Martin R.

Neověřená reference

Hodiny s Ondrou velmi přínosné i přes skype. Vše důkladně vysvětlí i opakovaně člověka namotivuje a ocení. Nema problém se přizpůsobit nebo dohodnout náhradní termín výuky. Pokud vahate není co řešit vřelé doporučuji.

Fotky a certifikáty

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Ondřej O.

Montérky

Chtěla bych se zeptat, jak se správně řeknou montérky v angličtině.