Aneta K.

Aneta K.

Odpovídá do 13 hod., na 80% zpráv
80% 13 hod
Přijímá nové studenty

Aneta K.

Přijímá nové studenty

Jazyky se vždycky hodí!

  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Zodpovězené otázky

Popis

Vystudovala jsem gymnázium v Hradci Králové. Maturovala jsem mimo jiné z anglického a španělského jazyka. Jazyky mě odjakživa bavily, proto jsem se rozhodla pro zdokonalování v tomto oboru. Z anglického jazyka jsem získala certifikát FCE za úspěšné složení zkoušky na úrovni B2. Na krátší i delší dobu jsem v posledních dvou letech vycestovala na studijní pobyty a stáže do Dublinu, Stellenbosche, Alicante a Palmy de Mallorca. Během gymnaziálního studia jsem se jako brigádnice dostala do Bretaně, kde jsem žila ve francouzské rodině. Český jazyk jsem si oblíbila již na gymnáziu, zaměřovala jsem se především na literaturu, která mě přivedla k dalšímu studiu na vysoké škole.

V Pardubicích jsem vystudovala bakalářský obor Historicko-literární studia. Aktuálně pokračuji na navazujícím magisterském studiu Dějiny literární kultury. Na tamní UPCE jsem zástupkyní šéfredaktora pardubického literárního čtvrtletníku Partonyma.

Absolvovala jsem spoustu zahraničních studijních výjezdů například do Irska, Španělska, Jihoafrické republiky či Austrálie.

S doučováním mám již zkušenosti, přes tři roky jsem pracovala pro dvě pardubické firmy, které poskytují takové služby. Tento rok již doučuji samostatně.
Dávám přednost doučování žáků středních škol (příprava k maturitě). Specializuji se na výuku anglického jazyka různých úrovní.

Ve volném čase se věnuji četbě a psaní poezie. Odmala sportuji, tancuji, běhám (po celém světě). Mým koníčkem je také hudba.

Napiště mi na email *****@*** či sms na 721286493.

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Aneta K.

Jáma a kyvadlo

Jaký tvar měla cela/žalář? Pochopila jsem to tak, že si prvně myslel, že kruh, ale po "rozsvícení" uviděl, že má tvar čtverce. Poté se před koncem změnil na kosočtverec. Jenže v rozborech co jsem našla různě na internetu je, že se tvar změnil na kruh. Jak je to tedy správně?