Paula Z.

Paula Z.

Odpovídá do 6 hod., na 30% zpráv
30% 6 hod

Paula Z.

Lekce AJ přes Skype - konverzace, Callan a jiné

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Popis Reference Fotky & certifikáty Zodpovězené otázky

Popis

Nabízím soukromé lekce angličtiny přes skype kdykoliv během dne z pohodlí Vašeho domova.
Lekce mohou probíhat různými způsoby. Buď klasickou metodou s libovolnou učebnicí, jako doučováni při škole, nebo můžeme mít konverzace provázené zábavní formou. Speciální nabídkou je Callan method, díký které si anglický jazyk osvojíte 4x rychleji než s jakoukoli jinou metodou.
Je mi 26 let, výukou angličtiny se zabývám již 7 let, vedla jsem kurzy pro děti ve školce, studenty, vysokoškoláky, lidé ve středním věku i seniory. Vyučuji individuálně i ve skupinách. Maximálně se přizpůsobuji požadavkům mých studentů a ráda navozuji přátelskou atmosféru. Při učení využívám různé vizuální pomůcky, které napomáhají ke snadnějšímu zapamatování a pochopení probíraného učiva.
Pokud se potřebujete rozmluvit nebo pomoct s gramatikou, jsem zde pro vás :)
Paula

Reference (4)

+ Přidat referenci
Týna

Týna

Neověřená reference

Výborně připraví na certifikát FCE a CAE. Je milá, ochotná, přizpůsobivá, vše krásně a srozumitelně vysvětlí a naučí. Jejím hodinám není, co vytknout a jsou vhodné pro děti i dospělé, kteréhokoliv věku. Rozhodně doporučuji!

Irena Š.

Irena Š.

Neověřená reference

Je to super. Jedna hodina s lektorkou připraví kluky na tři hodiny angličtiny ve škole. Učí se podle školní učebnice a vždy mají připravené i další materiály na procvičení. Jsem velmi spokojená a vřele doporučuji.

Renata S.

Renata S.

Neověřená reference

Děkuji Paule za úžasné hodiny angličtiny. Vyzkoušela jsem Callanovu metodu, což je podle mě velmi efektivní výukový systém pro začátek. Myslím, že jsem se hodně rozmluvila a naučila se automaticky principy sestavování vět, tak abych o skladbě nemusela dlouho přemýšlet. Lekce Aj s Paulou je jako příjemné posezení u kávy s kamarádkou, i když jsme každá v jiném městě a hovoříme spolu přes Skype.

Míša K.

Míša K.

Neověřená reference

Nejlepší doučovatelka na angličtinu, kterou jsem měla a to jsem jich měla celkem dost. O Paule jsem se dozvěděla od své sestřenice, která o ní mluvila jen v tom nejlepším. Už na první hodině bylo poznat, že Paula ví jak učit a, že ji angličtina opravdu baví. Z počátku jsme hráli různé hry a dělali komunikační cvičení, pak už zaleželo jenom na mě, co chci procvičit nebo udělat. Vždy pro mě měla připravenou gramatiku, cvičení a další podklady. Můžu upřímně říct, že díky angličtině s Paulou jsem letos hravě zvládla maturitu na jedničku. Vypracovala se mnou všechny maturitní otázky a připravila mne i na to jak to během maturity může a bude probíhat. Někdy to bylo se mnou velmi náročně, protože jsem měla připravených tolik dotazů, ale vždy jsme všechno stihli.

Fotky a certifikáty

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Paula Z.

Mel jit minuly tyden k lekari

He should had gone - sel jsem v minulosti pred jinou minulosti? He should have gone- -//-? He should went- -//-? Dekuji