Andrea Š.

Andrea Š.

Odpovídá do 7 hod., na 40% zpráv
40% 7 hod

Andrea Š.

Výuka angličtiny

  • Doučuje také online
  • Od  471 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 471 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Hello! :-)
Jsem lektorka angličtiny, se kterou mám bohatou historii. Ihned po maturitě jsem si udělala certifikát IELTS s úrovní C1 a nyní mám magisterský titul v oboru Anglický jazyk se zaměřením na vzděláváním z Pedagogické fakulty Masarykovy Univerzity. Také jsem žila 2 roky v Londýně a strávila jeden semestr v Birminghamu na Erasmu.
Co se výuky týče, mám zkušenost s výukou jak dětí, tak i dospělých. Doučování se věnuji již 10 let, přičemž "oficiálně" vyučuji čtvrtým rokem (na volné noze).
Jsem schopna Vás připravit na maturitu nebo na různé certifikáty v angličtině. Také se ale zaměřuji na konverzace a na rozmluvení studenta v angličtině, na procvičování gramatiky..zkrátka vždy přesně na to, co student potřebuje.

Kdybyste měli zájem, neváhejte se ozvat. Budu se na Vás moc těšit :-).

Typy lekcí

Konverzace

471 Kč / 60 min.

Reference (2)

+ Přidat referenci
Denisa S.

Denisa S.

Neověřená reference

Andrea je skvělá lektorka, je dochvilná, optimistická, trpělivá a hlavně ochotná. Vždy dbá na správné vysvětlení a pochopení pro danou osobu v jakémkoli věku, aby co nejlépe pochytila látku učiva. Obzvláště velmi dobře připravuje maturitní ročníky ke zkouškám. Děkuji mockrát, byla jsem nad míru spokojená☺️

Jitka P.

Jitka P.

Neověřená reference

Andrea je skvělá lektorka. Má velmi milý přístup, je dochvilná, respektující, ochotná a vstřícná. Vždy dbá na správné vysvětlení a pochopení učiva. Děkujeme. Jsme velmi spokojeni.