Eliška D.

Eliška D.

Odpovídá do 48 hod., na 10% zpráv
10% 48 hod+

Eliška D.

Příprava na přijímací zkoušky na SŠ

Cena Od 300 Kč/hod
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Dobrý den,
Jsem absolventkou Masarykovy univerzity - obor biochemie. Od roku 2017 doučuji matematiku, především přípravu na přijímací zkoušky z deváté třídy. Každý rok doučuji alespoň jednoho studenta, doteď se včichni po výuce dostali na školu svých preferencí.
Možnost výuky online

Typy lekcí

Standardní lekce

300 Kč / 55 min.

Reference (3)

+ Přidat referenci
Kateřina B.

Kateřina B.

Neověřená reference

V 9. Třídě jsem potřebovala doučování z matematiky na přijímací zkoušky, tak jsem se domluvila s Eliškou na doučování a musím říct, že kdyby mě Eliška tak skvěle nepřipravila, tak určitě přijímací zkoušky nezvládnu. Pomohla mi se vším co jsem potřebovala. Byla jsem moc spokojená a můžu doporučit.❤️

Mariana K.

Mariana K.

Neověřená reference

Byla jsem na základce v osmé třídy a už od jedničky jsem plavala v matematice a českém jazyce. Pak mě začala doučovat Eliška a to co mi ve škole nedokázaly vysvětlit ve škole semnou Eliška rozebrala tak, že jsem to pochopila a díky ní jsem začala v testech z matematiky dostávat za 3 a hodně mi to pomohlo díky ní jsem se zlepšila.

Barbora K.

Barbora K.

Neověřená reference

Jsem studentka 3.ročníku na gymnáziu v Příboře, měla jsem zdravotní komplikace a zmeškala jsem hodně školy. O prázdninách jsem musela dělat přezkoušení z 5ti předmětů, jedním z nich byla francouzština. Eliška mě doučovala už dřív (v prváku, francouzština byla velký problém a na pololetí jsem dostala 4-..po Eliščině nástupu, jsem na konci roku měla za 2). Během pár sezení, jsme dokázaly probrat celé pololetí a já zkoušku úspěšně zvládla (stejně jako ostatní předměty). Eliška přišla vždy na čas a hodiny s ní mi toho mnoho daly.