Bohdana P.

Bohdana P.

Odpovídá do 17 hod., na 80% zpráv
80% 17 hod
Přijímá nové studenty

Bohdana P.

Přijímá nové studenty
Doučuje předměty:
Popis Reference

Popis

Jmenuji se Bohdana, mám dva syny a již několik let mne baví studium a zdokonalování anglického jazyka. Mám certifikát CAE, absolvovala jsem roční pomaturitní studium anglického a španělského jazyka a vystudovala jsem humanitní studia na Karlově univerzitě. Žila jsem rok v Anglii, kde jsem pracovala jako aupair a v pohostinství a absolvovala jsem kurzy angličtiny pro cizince.
S angličtinou pomáhám do školy svému staršímu synovi, kterému je 8 let, a ráda pomohu i jinému dítku. Ale i s dospělými si s radostí zakonverzuji a procvičím aj.
Preferuji setkávání na Praze 7 nebo 8 v Bohnicích, přičemž v současnosti mám nejvíce času o víkendech či v dopoledních hodinách. Nicméně v odpoledních hodinách během se ještě také nějaká ta hodinka najde.

Reference (2)

+ Přidat referenci
Jana P.

Jana P.

Neověřená reference

S lektorkou jsem maximálně spokojená. Ve výuce se plně přizpůsobí, vyhoví i v čase.

Pavlína T.

Pavlína T.

Neověřená reference

S paní Bohdanou mám zatím jen ty nejlepší zkušenosti. ( Což se nedá říct o mých předchozích jiných doucovatelech.) Nebojí se vyzev, snaží se ucit tak, aby to vyhovovalo oběma stranám. Premyšlí, jak to v dané situaci zefektivnit ( není ji to jedno). Přizpůsobí se požadavkům na míru. Je milá a fajn člověk.