Adam B.

Adam B.

Odpovídá do 1 hod., na 100% zpráv
100% 1 hod

Adam B.

Francúzština a matematika (Aktuálne FULL kapacita)

  • 5/5 (Ohodnotil 1 student)
  • 1 odučená lekce
  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Reference Fotky & certifikáty Blogy

Popis

AKTUÁLNE: mám plné kapacity. Som k dispozícii maximálne k jednorázovej výpomoci :)

Som študentom VŠ Chemicko-Technologickej v Prahe, 5.ročník - takže predmety ako matematika, chémia, fyzika ap. mám veľmi dobre prejdené.
Z tohto zoznamu najdlhšie doučujem matematiku.

Francúzština - dva a pol roka som žil v Belgicku, takže Vás naučím všetko, čo budete potrebovať. Od slovnej zásoby, pochopenie gramatických pravidiel, až po NAOZAJ správnu výslovnosť - a nie tú, ktorú Vás chybne naučia v škole učitelia a Vy zrazu Francúzom nerozumiete a ani oni Vám.
Bol som študentom bilingválneho francúzskeho gymnázia, doučujem ju už viac ako 5 rokov, od úplných začiatočníkov až po prípravy na štátnice a konverzácie.

Aktuálne kvôli situácii doučujem prevažne online, ale to vôbec nie je problém- kvalita je rovnaká!

Budem rád keď sa ozvete, vždy sa dá dohodnúť a vymyslieť to! :)

Nemám problém so skúšobnými hodinami, ale doteraz mi to vždy fungovalo super aj bez toho :)

Teším sa na Vás, Adam

Reference (6)

+ Přidat referenci
Lucia S.

Lucia S.

Neověřená reference

Doporučuji všemi deseti. Úžasný přístup a moc precizně vysvětlené učivo. Díky Adamovi jsem se naučila pochopit matematiku, která mi moc nesla …

Lenka O.

Lenka O.

Neověřená reference

Velmi doporučuji! Přátelský, otevřený, ale dokáže vysvětlit látku, získat si pozornost a respekt. Doučování a procvičování látky z matematiky si syn pochvaloval a to je pro mě největší odměna.

Philip K.

Philip K.

Neověřená reference

Mohu jenom doporučit, přístup a výklady byli velmi snáze pochopitelný a dobře vysvětlený. Zda-li jsem něco nepochopil, byl velmi ochotný, mi příklad či dané téma vysvětlit i po několikáté a velmi v klidu. 😃

Zbyněk B.

Zbyněk B.

Neověřená reference

Pan učitel Adam již několikrát mého syna doučoval francouzský jazyk, který má na gymnáziu. Syn si vždy lekce s panem učitelem chválí, především jasný a logický výklad a také přátelskou atmosféru během všech lekcí. Vždy mu ve francouzštině dokázal pomoci.

Michaella T.

Michaella T.

Neověřená reference

Doučování francouzštiny s Adamem probíhá příjemnou formou, vše je srozumitelně vysvětleno, oceňuji individuální přístup a za mě naprostá spokojenost. :)

Fotky a certifikáty

Blogy (1)

Disciplína - prečo je tak dôležitá?

Snáď každý úspešný človek povie, že disciplína je kľúčom k úspechu. Ale prečo je tomu tak?Disciplína je vlastnosť, s ktorou dokážete robiť aj veci, ktoré Vás až tak nebavia alebo Vám nie sú príjemné,…