Anna S.

Anna S.

Odpovídá do 15 hod., na 22% zpráv
22% 15 hod
Přijímá nové studenty

Anna S.

Přijímá nové studenty

Výuka angličtiny online nebo v Litoměřicích a okolí

Cena Od 450 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Doučuje předměty:

Popis

Nabízím výuku angličtiny od začátečnických úrovní až po velmi pokročilé studenty (B2-C1). Můžeme společně zapracovat na čemkoli – celkově se v jazyce posunout dál, připravit se na zkoušku, rozmluvit se nebo to zkrátka lépe zvládat ve škole. Každou hodinu vždy ráda připravím tak, aby byla odpovídala právě Vašim potřebám a také aby Vás bavila. Používám různorodé materiály a cvičení, tak, abychom se společně posunuli ve všech potřebných oblastech a taky aby Vás výuka bavila.
Mám vystudované bakalářské obory Angličtina pro mezikulturní komunikaci (překladatelství a tlumočnictví) a Obecná lingvistika na Filozofické fakultě Karlovy univerzity, a ve studiu tlumočnictví a lingvistiky pokračuji dál i na studiu magisterském. Vlastním certifikát CAE na úrovni C2 a mám více než dvouletou zkušenost s výukou angličtiny dětí i dospělých (učila jsem v mateřské školce, dále skupinku dětí v druhé/třetí třídě a dále individuálně děti na prvním i druhém stupni a dospělé včetně úplných začátečníků či naopak pokročilejších studentů). V rámci svého studia jsem rovněž prošla kurzem Didaktika výslovnosti cizího jazyka a dále dokončuji předmět Osvojování zvukové stránky mateřského a cizího jazyka, jedná se tedy o kurzy zaměřené především na výuku výslovnosti. Rozvinout mé znalosti angličtiny také velmi pomohlo desetiměsíční studium na střední škole v USA.
Výuka je možná jak online, tak prezenčně po Litoměřicích a okolí, od října pak i v centru Prahy. V případě dojíždění za žákem je třeba počítat s příplatkem podle vzdálenosti a dostupnosti.
Nyní až do října můžu být k dispozici téměř kdykoli během všedních dnů (od října budu muset rozvrh přizpůsobit škole, ale stále předpokládám, že budu dost flexibilní).

Typy lekcí

Standardní lekce

450 Kč / 55 min.