Eliška N. Ověřená identita

Eliška N.

Odpovídá do 19 hod., na 40% zpráv
40% 19 hod
Ověřená identita
Přijímá nové studenty

Eliška N.

Přijímá nové studenty

Ze Šumavy kamkoli - výuka online s úsměvem a v pohodě

Cena Od 500 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend

Popis

Chcete se naučit anglicky či prohloubit si znalosti češtiny? Není to tak těžké. Jen zapnout "skype" a nebát se udělat chybu. :)

Po zkušenostech ze zahraničí a s osobním přístupem k přirozenému učení chápu, že každý jsme jiný a každý má jiné tempo práce a postupu k výsledku a hlavně jiné priority, proč se cokoli učit.

Vystudovala jsem v ČR - Jihočeskou univerzitu v ČB, obory Český jazyk a literaturu a Anglický jazyk a literaturu pro 2. stupeň ZŠ a předtím Střední pedagogickou školu v Prachaticích. Mám praxi ale i v jiných státech světa.

Už 15 let se věnuju vzdělávání dětí. Učila jsem angličtinu v jazykovkách, na základce i ve školce. Zúčastnila jsem se i anglických táborů jako oddílová vedoucí. A výuka dětí je dobrou průpravou pro výuku dospělých - mám talent je zbavit strachů z mluvení a být tak někým jiným. ;)

Na několik měsíců jsem odjela do Španělska, kde jsem připravovala děti i dospělé na Cambridge Exams. Současně jsem učila i na základní salesiánské škole. Zavítala jsem i na Taiwan, kde jsem učila ve školce a ve škole. A strávila jsem rok v jeslích a v komunitní škole v Edinburghu. Byl to skvělý zážitek a zkušenosti do života.

Před třemi roky se nám narodila dcerka, na kterou mluvíme česky i anglicky. Metoda, kterou praktikujeme, se nazývá situační bilingvismus. Dnes mluví oběma jazyky a angličtinu dokonce upřednostňuje. :)

Tak to taky zkuste. Jde to. Just give it a go. ;) Těším se na Vás. :)

Typy lekcí

Standardní lekce

500 Kč / 60 min.