JA L.

JA L.

Odpovídá do 4 hod., na 90% zpráv
90% 4 hod
Přijímá nové studenty

JA L.

Přijímá nové studenty

Zkušený učitel pro všechny kategorie všeho věku

  • 2 odučené lekce
  • Doučuje také online
  • Od  350 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 350 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Jsem španělský rodilý mluvčí (česko-kolumbijské národnosti), který má zkušenosti s výukou španělštiny na každé úrovni (od začátečníků po businesse španělštinu). Můžu nabídnout lekce španělštiny buď v češtině nebo v angličtině. Jsem k dispozici na Skypu. Jsem interaktivní a rád přijímám zpětnou vazbu od svých studentů.

I am a Spanish native speaker (Czech-Colombian national) who has experience teaching Spanish at any level (From beginners to Spanish for businesses). I may deliver the classes of Spanish either in Czech or in English. I am available on Skype. I am interactive and I like to receive the feedback from my students.

Typy lekcí

Standardní lekce

350 Kč / 55 min.

Reference (7)

+ Přidat referenci
Ornela M.

Ornela M.

Neověřená reference

Jorge mě i mého manžela skvěle připravil na zkoušku ze španělštiny B2. Lekce jsou zajímavé,zábavné a pomohl nás výborně rozmluvit. Doporučuji všema deseti!

Natálie V.

Natálie V.

Neověřená reference

Jorge je skvělý učitel a velmi mi pomohl s mou španělštinou. Na hodinách děláme velmi praktické věci a hodně mluvíme, takže jsem v mluvené španělštině udělala velký pokrok. Hodiny s Jorgem velmi doporučuji!

Pavla Ž.

Pavla Ž.

Neověřená reference

Jorge je výborný lektor a skvělý člověk. Vždy připravený, vstřícný a flexibilní vzhledem k potřebám studenta. Sama pracuji jako lektorka angličtiny a na výuku mám specifické a poměrně vysoké nároky. Jorgeho můžu 100% doporučit. Lekce jsou přínosné a zajímavé. Osobně mi vyhovuje možnost výuky španělštiny přes angličtinu.

Zuzana S.

Zuzana S.

Neověřená reference

Nemůžu vytknout vůbec nic :) S výukou jsem naprosto spokojená. Hodina vždy uteče jak voda, baví mě a je velmi přínosná. 100% doporučuji!

Bara M.

Bara M.

Neověřená reference

Hodiny jsou pro me velmi prinosne, velmi ocenuji pristup pana ucitele, je opravdu clovek na spravnem miste. Vzdy ma hodiny dobre pripravene a zaroven se clovek dozvi spoustu novych informaci. Hodiny absolvuji jak osobne, tak i pres Skype, dle mych moznosti aktualnich. Urcite doporucuji!