Kamila Š.

Kamila Š.

Odpovídá do 13 hod., na 30% zpráv
30% 13 hod

Kamila Š.

  • Doučuje také online
  • Od  400 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 400 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Studuji ve 3. ročníku na Masarykově univerzitě (obor informatika) v Brně. Mám dlouhodobou zkušenost s doučováním dětí během střední školy v Ostravě a momentálně i během vysoké v Brně a online. Doučuji převážně matematiku a angličtinu, po domluvě jsou však možné i jiné předměty (němčina, čeština, fyzika, chemie, informatika).

Typy lekcí

Informatika/Programování

Jsem studentkou informatiky v 1. ročníku magisterského studia umělé inteligence. Baví mě programování v Pythonu, ale ráda se věnuju i dalším IT oblastem. Mohu doučit základy nejrůznějších programovacích jazyků (Python, Java, C#, C, C++, JavaScript...), pokročilejší témata pak hlavně v Pythonu. Ale vždy záleží na domluvě, z VŠ mám všeobecný přehled v různých odvětvích IT.

400 Kč / 60 min.
Matematika ZŠ/SŠ/VŠ

Studuji Informatiku a s matematikou jsem v úzkém kontaktu. Úspěšně jsem z ní složila jak státní, tak školní maturitní zkoušku. Doučuji žáky jak základních, tak středních škol. Po případné domluvě mohu doučit i určité témata z vysokoškolské matematiky.

400 Kč / 60 min.
Angličtina - ZŠ/SŠ/konverzace

Angličtině se aktivně věnuji a baví mě. Úspěšně jsem složila certifikát FCE na úrovni B2 v roce 2019. Minulý rok jsem studovala půl roku v Austrálii. Angličtinu ráda doučím v jakékoliv formě, ať už pomoc s učivem ze školy, tak konverzaci.

400 Kč / 60 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Dušana T.

Dušana T.

Neověřená reference

Kamilku radi doporučujeme ! Milá dochvilná, prijemná slečna na úrovni, ktorá vysvetlí, čo treba.