Tomáš H.

Tomáš H.

Odpovídá do 1 hod., na 80% zpráv
80% 1 hod
Přijímá nové studenty

Tomáš H.

Přijímá nové studenty

Doučování širokého spektra předmětů, ideálně pro žáky hlásící se na gymnázium

  • 2 odučené lekce
  • Doučuje také online
  • Od  500 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 500 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Něco o mně (for English below):
Učil jsem přes tři roky na základní škole, minulý rok své působení přerušil pro jednoroční studium ve Frankfurtu nad Mohanem. Učil jsem ve 3.-9. třídě, zejména český jazyk, ale i dějepis, zeměpis a prvovědu. Od ledna 2021 jsem působil jako třídní učitel.
Doučování se věnuji již 5. rokem a za tu dobu jsem odučil desítky hodin výuky, především online, individuálně. S doučováním dvojic, trojic a čtveřic mám ovšem také zkušenosti.
Jsem v druhém ročníku navazujícího magisterského studia na Pedagogické fakultě, kde studuji obor Dějepis se zaměřením na vzdělávání; v kombinaci se Zeměpisem se zaměřením na vzdělávání, na Přírodovědecké fakultě.
Umím pracovat s dětmi, vysvětlovat, mít trpělivost.
Mám dlouholetou praxi s vedením dětí jakožto skautský vedoucí.
Působil jako lyžařský instruktor a jezdil na školy v přírodě jako instruktor.
Byl jsem na dobrovolnickém programu v Ugandě, v rámci nějž jsem navštívil dvě místní školy a společně s kolegy jsme pro místní děti měli připravený program.
Vedl jsem dvoutýdenní dobrovolnický program pro děti z dětských domovů a české a zahraniční dobrovolníky ve věku 15-18 let.

Something about me:
I taught elementary school for over three years and took a break last year to study in Frankfurt am Main. I taught 3rd-9th grade, mainly Czech Language, but also History, Geography and Primary Science. I have been a class teacher since January 2021.
I have been tutoring for over 5 years and taught dozens of lessons, mostly online, individually. However, I also have experience teaching duos, trios and foursomes.
I'm in the second year of my Master's degree at the Charles University in Prague, Geography at the Faculty of Science and History at the Faculty of Education, both focused on Education.
I know how to work with children, explain and have patience.
I have many years of experience in leading children as a scout leader.
I worked as a ski instructor and outdoor school instructor.
I was on a volunteer program in Uganda where I visited two local schools and my colleagues and I had a program for local children.
I led a two-week volunteer program for children from children's home and Czech and foreign volunteer aged 15-18.

Typy lekcí

Standardní lekce

500 Kč / 55 min.

Reference (11)

+ Přidat referenci
Zuzka W.

Zuzka W.

1 odučená lekce

Skvělý doučovatel angličtiny, vždy si i mi umí poradit...děkuji. S Vámi mě to baví 😉

Andrea P.

Andrea P.

Neověřená reference

Skvělý učitel českého jazyka. Syna připravil na přijímací zkoušky na SŠ, které úspěšně zvládl. Určitě budeme pokračovat i dále.

Veronika M.

Veronika M.

Neověřená reference

Dobrý den, pana Tomáše jednoznačně doporučuji. Vysoce hodnotím jeho výklad látky s porozuměním, odbornost i přístup k studentovi. Doučoval syna na státní zkoušku na víceleté gymnázium a byl přijat. Rovněž chválím i operativní přístup v komunikaci ohledně nabídky termínů na doučování.

Mirka A.

Mirka A.

Neověřená reference

Tomáš učil na naší škole Heřmánek. Byl skvělý učitel. Žáci ho měli rádi a dobře s nimi komunikoval. Uspořádal několik dobrodružných výletů do Německa či na vodu. Ale hlavně učil český jazyk a dobře.

Markéta S.

Markéta S.

Neověřená reference

Pan učitel Tomáš připravoval moji dceru na přijímací zkoušky z čj na osmileté gymnázium. Pan učitel má přirozenou autoritu, látku vysvětluje srozumitelně, trpělivě a se zájmem. Kéž by takových učitelů bylo více!