Dominika C.

Dominika C.

Odpovídá do 1 hod., na 100% zpráv
100% 1 hod
Přijímá nové studenty

Dominika C.

Přijímá nové studenty

Nikdy není pozdě začít:Doučování anglického jazyka pro každou věkovou skupinu :).

  • Doučuje také online
  • Od  550 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě
Cena Od 550 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Dobrý den,

dovolte mi, abych se představila.Jmenuji se Dominika , ale pokud je to pro Vás moc dlouhé jméno - klidně mi můžete říkat jen- ,,Domi.”

Vystudovala jsem Vyšší odbornou školu územně-správní s právem státní jazykové zkoušky, se zaměřením na Sociální práci a Sociální pedogogiku.Po absolvování studia jsem se rozhodla odcestovat do zahraničí, přesněji do Spojených státu amerických, kde jsem strávila dva roky - rok na Floridě ve slunečném státě a druhý rok v Kalifornii tzv.,,living a dream;”jak by někteří podotkli. Neměla jsem tedy jen možnost poznat novou kulturu, lidi a zvyky, ale také se naučit anglickému jazyku a to na úrovni C1. Ráda připravím i Vás na tuto zkoušku, popřípadě Vaše dítě k maturitě z anglického jazyka. Mám přes 8 000+ hodin praxe s dětmi různé věku.

Ve volném čase ráda cestuji, objevuji, čtu nebo navštěvuji kulturu. Miluji běh a zdravý životní styl. Také miluji kávu, jakožto ,,hobby” na dlouhé zimní večery - káva ve společnosti psaní - poezie či prózy.

Doučuji ve veřejné knihovně v Kladně či v kavárnách nebo čajovně - výjimečně je možno dojíždět i do blízkého okolí. Možné je také doučování u mě doma - pokud se jedná o mladého studenta - není problém u mě dítě vysadit a poté si po hodině dítě opět vyzvednout. Samozřejmě platí i pro starší studenty.

Ceny lekci se liší s ohledem na čas - 60 minut= 550,- , 90 minut za 700.Cena se může lišit podle počtu osob.Doučuji jak děti, skupiny, zaměstnance, ale i maminky či tatínky na rodičovské dovolené.Doučování j emožné i online.

Dovolila bych si o své osobě říci, že jsem trpělivá, empatická, ochotná, spolehlivá a vtipná.

Těším se na setkání.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
To whom it may concern,

I would like to mention some of my skills and experience which I am considering as strong. I studied at the Associate School of Social work and Social pedagogy in Kladno where I finished in 2015. Early after graduation, I decided to be a part of the Exchange program abroad, more precisely in the United States in California where I have been since 2015. I did not get just an opportunity to learn and get to know American culture better but I also could gain a lot of experience as a person. I also have experience with Montessori education.

I have a really good English level with strong communication ability which I still trying to make better with the help of reading, watching movies, and articles on the internet. I love to speak English and I would love to get the opportunity to speak English daily.

I would like to describe myself as a hardworking person who is still willing to improve herself. I can always find a solution even under stressful situations and stay calm. I would describe myself as a kind, easygoing, sensitive, and reliable person. I am always interested to learn new skills and experiences. My hobbies are languages, cultures, fitness, a healthy lifestyle, and travel. My professional skills are English, driving license B, excellent attitude, confidence, and good communication skills

Typy lekcí

Standardní lekce

550 Kč / 55 min.

Reference (3)

+ Přidat referenci
Melikşah K.

Melikşah K.

Neověřená reference

Dominika is the most energical person you could meet. You can be sure her teaching style will impress you.

Odpověď doučovatele:

Thank you 🙏🏻.

Faical D.

Faical D.

Neověřená reference

Dominaka is a great teacher, hard worker ,she gives 110% for her students, she is always ready to show you new things, to work with you and give you advices how to learne the language, she is funny enthusiastic and energytic

Odpověď doučovatele:

Thank you 🙏🏻.

Emrecan U.

Emrecan U.

Neověřená reference

Dominika is the person with the most entertaining 'lecture' ability I've ever met. Also, Dominica has a very good teaching ability. I'm only taking lessons for 2 weeks and she taught me so many things.

Odpověď doučovatele:

Thank you 🙏🏻.

Fotky a certifikáty