Bianka S.

Bianka S.

Odpovídá do 6 hod., na 60% zpráv
60% 6 hod

Bianka S.

Hledáte doučování, které pro Vás bude nejen přínosným, ale také příjemně stráveným časem? Jste tu správně! :-)

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Reference Fotky & certifikáty

Popis

Dobrý den,

jmenuji se Bianka, je mi 24 let a jsem studentkou 1. Lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze, obor Všeobecné lékařství.

Celé svoje studium na základní i střední škole jsem měla vynikající výsledky a škola pro mě byla více zábavou než povinností. Mými oblíbenými předměty byly nejen přírodní vědy, ale i jazyky. V roce 2013 jsem absolvovala kurz angličtiny v Oxfordu. V roce 2015/2016 jsem byla lektorkou první pomoci ve společnosti Kroužky.

S doučováním mám dlouholetou praxi. Kladu důraz na opravdové pochopení probírané látky. Mým cílem je, aby moje žáky doučování bavilo a zvládnutí daného předmětu nebylo pouze povinností, ale i příjemně stráveným časem a zábavou.

Budu se těšit na naši případnou spolupráci! :-)

Reference (13)

+ Přidat referenci
Myriam B.

Myriam B.

Neověřená reference

Slečna Bianka je skvělá, velmi milá, komunikativní, pro nás ideální. I přes počáteční nechuť mé dcery k doučivání sl. Bianka jako mávnutím kouzelného proutku dokázala dceru nadchnout a ta se teď i těší. Dochází k nám 1rok. Dokáže správně vycítit kdy je třeba něco zdůraznit, kdy zpomalit a vysvětlit, zajímá se o to jaké jsou výsledky ve škole a jaká zadání byla při pisemkách atp. Slečno Bianko, jsme rádi, že Vás máme ❤️

Julie M.

Julie M.

Neověřená reference

Výborná lektorka! Rychlá komunikace, maximální vstřícnost, výrazné zlepšení už po první lekci a celkově mile a velmi užitečně strávený čas během doučování.

Jaroslav P.

Jaroslav P.

Neověřená reference

Bianka je jednoznačně nejlepší paní učitelka, na kterou jsme narazili. Je spolehlivá, vždy v dobré náladě, flexibilní, svižně komunikuje a na hodiny pěkně připravená. Pokud syn narychlo potřeboval něco intenzivněji dohnat před testem, vždy jsme našli společné řešení. Syn si ji moc oblíbil a škola ho zase začla více bavit. A hlavně!!! hned po první lekci dostal 1! (A to byl u něj zázrak) Až jsem si říkal jestli není škoda, že bude paní doktorka a ne paní učitelka! :D Rozhodně doporučujeme.

Matyáš V.

Matyáš V.

Neověřená reference

Slečna Bianka je milá a ochotná. Ale hlavně umí látku vysvětlit, takže synovi se po pár lekcích výrazně zlepšil prospěch. Velmi doporučuji!

Kajetána M.

Kajetána M.

Neověřená reference

Bianka je skvělá doučovatelka, naprosto ji doporučuji!! Pomáhá mi s přípravami na přijímačky na VŠ, přestože se sama učí na zkoušky, každý den si na mě najde čas, abych měla šanci se na VŠ vůbec dostat. Je opravdu velmi ochotná a vstřícná. Všechno krásně vysvětlí, zopakuje, je velmi trpělivá a vždycky v dobré náladě. Umí pochválit a podpořit. Nejen že kvůli mně vstává brzo ráno, abychom měli co nejdelší doučko, ale také se snaží ze všech sil, vymýšlí strategie a podporuje mě, abych přijímačky zvládla, co nejlépe. Má přátelský přístup a já jsem jí velice vděčná za veškerou pomoc a trpělivost. Bianko díky si super!!

Fotky a certifikáty