Ed G.

Ed G.

Odpovídá do 19 hod., na 50% zpráv
50% 19 hod
Přijímá nové studenty

Ed G.

Přijímá nové studenty
  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Reference Zodpovězené otázky

Popis

Můj rodný jazyk je angličtina a nabízím lekce angličtiny přes skype.. Žil jsem pět let v České republice, kde jsem učil angličtinu a zároveň jsem se i učil česky.

I am a native US English instructor with 20 years of experience. I lived in the Czech Republic 5 years where I taught English and studied Czech. If you choose to study with me, you will get both 1) a native English speaker 2) an English instructor that knows Czech.

How can I help you?
Conversation Lessons: If you prefer to practice speaking, I can provide a 100% English session. As you speak, I will write/type corrections and suggestions in the Skype chat. To help you with pronunciation, I will also repeat any expressions you need to hear. In this way, you will not only speak, but also read and listen to native English during your lessons. We can speak about any subjects that are helpful to you, both general and work/business topics.

Structured Lessons: If you need help improving specific aspects of the English language, I can help you prepare a targeted(specific) study plan. I provide a free online English test that will help us identify what you need to work on. We can review the test results together and organize your personalized study plan. Everything will always be done in English with helpful corrections & suggestion.

Special Offer:
30 minutes: 12usd* (260czk)
45 minutes: 16usd*(360czk)
*Payment must be via paypal.com in USD.
Contact me to schedule your first lesson.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Kateřina C.

Kateřina C.

Neověřená reference

Učím se s Edem více než rok a výsledky jsou pro mě neuvěřitelné. Dlouhá léta jsem bojovala s klasickými kurzy naprosto bez výsledků, a tak jsem hledala něco jiného. Potřebovala jsem najít člověka, který mě nebude znervózňovat, bude mít příjemný hlas a budeme mě korigovat laskavým způsobem. Po 4 měsících pokusů s různými lektory jsem potkala Eda. Žádná gramatická cvičení a učení slovíček. Učí mě myslet a vyjadřovat se jednoduše a efektivně. Všechny gramatické jevy a fráze mi současně píše, takže se vše učím v kontextu. Dodává mi odvahu nebát se mluvit a hlavním přínosem je, že i s rodilým mluvčím můžu komunikovat česky!

Zodpovězené otázky (2)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Ed G.

I haven´t

Dá se říct I haven´t...(bez got)? Děkuji

Ed G.

Počasí- going to nebo will

Jaký budoucí čas je lepší použít, když chci říct, že "bude zítra pršet"? It will rain tomorrow. nebo It is going to rain tomorrow.