Lukáš J.

Lukáš J.

Odpovídá do 4 hod., na 100% zpráv
100% 4 hod

Lukáš J.

Doučování matematiky, elektrotechniky a fyziky s lidským přístupem a důrazem na pochopení problematiky.

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Popis Reference Zodpovězené otázky

Popis

Aktuálně jsem studentem magisterského studia na fakultě elektrotechnické ČVUT, oboru Řízení energetiky. Absolvent bakalářského studia oboru Elektrotechnika, energetika a management na fakultě elektrotechnické ČVUT. Bakalářské studium ukončeno s oceněním děkana za vynikající bakalářskou práci. Bakalářská práce na téma výstavba a provoz fotovoltaické elektrárny. Momentálně pracuji jako vývojář Hardwaru pro zabezpečení provozu železniční dopravy. Již od mládí mě velmi bavila fyzika, matematika, logika a hlavně technika. Nejdůležitější je pro mě její pochopení a aplikace v reálném životě.

Reference (9)

+ Přidat referenci
Lenka D.

Lenka D.

Neověřená reference

Lukáše vřele doporučuji. Doučuje syna matematiku a elektrotechniku. Již po první hodině doučování byl syn velmi spokojený a mile překvapený stylem výuky a pochvaluje si ji i nadále. Lukáš dokáže vysvětlit látku srozumitelně a jednoduše. Je vždy výborně připravený. Je vidět, že dobře ví, o čem mluví. Je s ním i skvělá komunikace a domluva. Jsem velice ráda, že jsem oslovila právě Lukáše. Již nyní vidím synovo zlepšení ve škole. Lenka D

Martin Ž.

Martin Ž.

Neověřená reference

Doučování od Lukáše je super, všechno srozumitelně vysvětlí, má své ,,zjednodušené metody,, Doporučuji ho i k jeho citlivému individuálnímu přístupu. Také jeho pomoci kontroly výpočtů e-mailem.

Inka K.

Inka K.

Neověřená reference

Pana Janotu velmi doporučuji, synovi dokázal trpělivě a jasně vysvětlit odbornou látku, aby vše opravdu pochopil a dokázal následné zkoušky obstát za 2. Zůstaneme s ním nadále ve spojení kvůli přípravě na maturitu. Od začátku vstřícná dohoda, jsem moc ráda, že jsme pana Janotu oslovili.

Martin Ž.

Martin Ž.

Neověřená reference

Doučování s Lukášem je super, všechno srozumitelně vysvětlí a má své osvědčené postupy výkladu na některé někdy nesrozumitelně podané vysvětlení vyučujícího. Doporučuji !

Lenka B.

Lenka B.

Neověřená reference

U Lukáše jsem poptala doučování pro syna, který měl problémy s předmětem elektrotechnika a elektronika. Syn byl již po první lekci mile překvapen a spokojen se stylem výuky, který mu velice vyhovoval. Obzvlášť si chválim pečlivý výklad a propojení na praktické využití daných témat, což mu ve škole chybí. Konečně jsme byli s manželem spokojeni s výsledky našeho syna ve škole! Doučování od pana Lukáše mohu jen vřele doporučit.

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Lukáš J.

vypočítejte

Spočtěte vzorce, pro výpočet obsahů vyšrafovaných rovinových útvarů, na obrázku.