Jiří Š.

Ing. Jiří Š.

Odpovídá do 10 hod., na 80% zpráv
80% 10 hod

Jiří Š.

Matematika je lehká! Mnoholeté zkušenosti s doučováním!

Cena Od 250 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference Blogy Zodpovězené otázky

Popis

Doučováním matematiky se zabývám mnoho let a mám ji rád.
Připravím studenta zejména na přijímací zkoušky na střední školu. Omezení jsem provedl pro velký zájem a vynikající výsledky přijímacích zkoušek loňském roce.
Preferuji dvouhodinové lekce s krátkou přestávkou.
Výuka pouze jedné hodiny se neosvědčila, protože v jedné hodině není možné provést minimální procvičení probírané látky. Ale v zásadě je možná (kondice).
Na základě dohody se dá upravit časový rozvrh na základě přání studenta a možnosti lektora.

Výuka probíhá v mém bytě na adrese Hřbitovní 43, Jablonec nad Nisou. Místo je dostupné autobusem MHD.

Mám vysokoškolské vzdělání - fakulta technické kybernetiky - ASŘ. Matematika je mým koníčkem. Řadu let studenty doučuji. Myslím si, že matematika je krásná a zejména logická věda.
V mnoha případech se matematika po zvládnutí základů a dosažení úspěchů stala mým studentům koníčkem.
Smyslem vyučování matematice není jen předávat hotové poznatky, které skoro každý později stejně zapomene. Důležité je naučit se logicky myslet a rozumně se chovat.
Mým heslem je :
„ Matematika je lehká!"

Albert Einstein
„Nedělejte si starosti ohledně vašich potíží v matematice. Můžu vás ujistit, že ty moje jsou stále větší.“
„Začátek je nejdůležitější částí práce.“ – Platón

Typy lekcí

Standardní lekce

250 Kč / 55 min.

Reference (17)

+ Přidat referenci
Radka B.

Radka B.

Neověřená reference

Pan inženýr Špirhanzl doučoval syna na přijímací zkoušky z matematiky. Jsem velmi spokojená, protože syn udělal velký pokrok a přijímací zkoušky udělal s poměrně dobrým výsledkem. Pan Špirhanzl se mu věnoval i nad rámec domluveného času. Doporučuji a děkuji.

Tadeáš P.

Tadeáš P.

Neověřená reference

Osobní individuální přístup, solidní a perfektní jednání. Mohu vřele doporučit :) .

Kuba Š.

Kuba Š.

Neověřená reference

Ještě nikdy mě nedoučoval někdo takhle zkušený, milý a zábavný člověk jako pan Špirhanzl! PS: Matematika je lehká ;)

Naďa Š.

Naďa Š.

Neověřená reference

Matematika je a vždy byla pro mého syna tvrdý oříšek. A tak jsem hledala učitele nebo učitelku v Jablonci, z mnoha jsem vybrala právě p. Ing. Jiřího Špirhanzla. Hledala jsem učitele, který umí motivovat, naučit logicky přemýšlet, oblíbit si matematiku a to proto, že matematika je jeho koníčkem. Už po pár hodinách doučování můj syn si počínal jistěji, svižnější a bez stresu. Teď se připravujeme na přijímačky na střední školu, ale vím, že i když můj syn bude v budoucnu studovat tak jednou za čas stejně budeme docházet za p. Špirhanzlem pro "matematickou injekci" - dodání motivaci, prohloubení znalostí, udržení potřebného úrovně.

Odpověď doučovatele:

Děkuji !

Pavel S.

Pavel S.

Neověřená reference

Kdyby matematiku přednášeli jen takoví učitelé, jako je pan ing. Špirhanzl, tak školství by bylo někde jinde!!! Moc si cením skvělého doučování matematiky obou mých dětí panem ing. Špirhanzlem. Chtěl bych mu moc poděkovat, protože bez jeho systematického a pochopitelného vysvětlování matematiky by si nejen nezlepšili známky, ale ani by k matematice nikdy moji synové nenašli cestu. Díky němu jí rozumí a již to není jejich neoblíbený předmět.

Blogy (1)

Řešený příklad - Zeměkoule dokonalá koule na rovníku obtočená drátem

1. „Budiž Zeměkoule dokonalá koule na rovníku obtočená drátem. Drát přestřihneme, nastavíme 1 metr a všude stejnoměrně oddálíme od země. Podleze pod drátem myš?“ O+1metr = 2* π*(r +x) x =…

Zodpovězené otázky (2)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Jiří Š.

Matematika úkol ZŠ 7.třída

Ahoj/ Dobrý den potřebovala bych s tím poradit,musí to být i se zápisem mooc dekuju pokoj má rozměry délka 6,0 m, šířku 8,5 m a výšku 3,0 m. Jakou hmotnost má vzduch v pokoji ???

Jiří Š.

Koza uvázaná u plotu kruhového palouku a vypase polovinu plochy a počítáme délku provazu

Zahrada kruhového tvaru má poloměr r = 10 metrů. Do zahrady umístíme kozu, kterou přivážeme provazem ke kolíku zatlučenému v obvodu zahrady. Jakou délku musí mít provaz, aby koza spásla trávu právě z poloviny plochy zahrady? Řešení by měl zvládnou středoškolák a pokud na to nepřijdeš, tak…