Stepan F.

Stepan F.

Odpovídá do 1 hod., na 80% zpráv
80% 1 hod
Přijímá nové studenty

Stepan F.

Přijímá nové studenty

Práce s excelem, statistikami a pomoc s angličtinou za rozumnou cenu :)

  • Doučuje také online
  • Od  450 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 450 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Momentálně nedoučuji.

Krásný dobrý den všem,

Jmenuji se Štěpán a nabízím svou pomoc hlavně v oblasti Excelu, PowerBI (a celkově Microsoft Office balíku), účetnictví a statistiky, případně i anglické konverzace :) Ve většině svých prací jsem využíval Microsoft Excel na pokročilejší úrovni a tak pokud hledáte pomoc s tímto programem, jsem Váš člověk. Co se týče statistiky, tak Vám pomohu s zpracováním dat k Vaší bakalářské / diplomové práci, případně pomoc se statistikou v programech Excel, Statistica a IBM SPSS. Účetnictví pak vyučuji v celém rozsahu, v jakém se učí na středních školách, potažmo bakalářském studiu ekonomických škol.

Pokud hledáte pomoc s angličtinou, jsem Vám taktéž k dispozici se svou úrovní C2 a 2 lety zkušeností s doučováním tohoto jazyka Vám budu snad nápomocen :)

Preferuji výuku u sebe doma na Praze 4, nedaleko metra Pražského povstání / Pankrác, případné v mé kanceláři na Praze 10 - Vršovice, u Kubánského náměstí.

V případě potřeby vypracovat něco online musím bohužel vyžadovat platbu předem (zabezpečenou zde přes doučuji.eu), jelikož se mi již několikrát stalo, že mi za mou práci nebylo zaplaceno.

Budu se tedy těšit na všechny, kteří se na mne obrátí :)

PS: Momentálně z důvodu časového vytížení preferuji výuku Excelu, potažmo práci v statistických programech. Bohužel nemám moc času na to věnovat se výuce statistiky jako takové.

A abych předešli nedorozumění, uvádím kompletní ceník:
Anglická konverzace - 300 Kč/h
Angličtina včetně gramatiky - 350 Kč/h (vzhledem k nutnosti vyšší přípravy)
Excel - 350 Kč/h
Statistika - 400 Kč/h
Účetnictví - 400 Kč/h
PowerBI - 450 Kč/h

Typy lekcí

Standardní lekce

450 Kč / 55 min.

Reference (6)

+ Přidat referenci
Pavla N.

Pavla N.

Neověřená reference

Velká spokojenost:) Štěpán mi moc pomohl, z časových možností jsme nezvládli osobní doučování, tak pro mne připravil video, v kterém danou problematiku řeší, vysvětluje a mnohdy má i jednodušší řešení než vyučující - po první přednášce ve škole jsem propadala zoufalství, při sledování videa jsem postupovala krok po kroku podle Štěpána a ejhle ono to funguje:D U videa jsem se místy i zasmála a lépe se mi látka pamatovala.

Tatiana Ž.

Tatiana Ž.

Neověřená reference

Štěpán mi moc pomohl. Velice rychle jsme se domluvili, byl ochotný a milý. Vše mi vysvětlil tak, abych to pochopila. Opravdu doporučuji. :-)

Aneta P.

Aneta P.

Neověřená reference

Pokud hledáte chytrého, milého a hlavně rychlého doučovatele, tak Štěpán je jasná volba. Hlavní je, že pochopíte, co vám říká! Určitě doporučuji! ;-)

Lucie C.

Lucie C.

Neověřená reference

Štěpána doporucuji. Mily a ochotny pristup. Statistiku dokaze vysvetlit "lidsky", tak aby ji kazdy dobre porozuměl. Nase setkani bylo kratke, ale efektivni. Diky

Ondřej B.

Ondřej B.

Neověřená reference

Rychlý přístup, domluva super! Určitě doporučuji!

Fotky a certifikáty