Veronika V.

Veronika V.

Odpovídá do 48 hod., na 100% zpráv
100% 48 hod+
Přijímá nové studenty

Veronika V.

Přijímá nové studenty

www.nebojteseanglictiny.cz

Cena Od 650 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Milí studenti,

jmenuji se Veronika a s výukou angličtiny mám více jak 16leté zkušenosti. Baví mě předávat znalosti a raduji se z pokroku svých studentů. Hodiny jsou přátelské a zábavné, nemusíte se vůbec stydět nebo se obávat, jsem trpělivá a nakonec rozpovídám každého :-)

Mými hodinami prošli studenti ZŠ, SŠ i VŠ či již pracující jedinci a ochotně pomůžu, s čímkoliv si jen budete přát - napříč gramatikou, konverzací, čtením, psaním a slovní zásobou. Připravím na testy a zkoušky ve škole, na přijímací zkoušky, mezinárodní certifikáty či na pracovní pohovory. Bezplatně v hodinách poskytuji mnoho dodatečných studijních materiálů.

Nabízím individuální, skupinovou a firemní výuku, a to ve své učebně na Praze 13 - přímo u metra Lužiny, nebo online/kombinace. V případě firemní výuky, probíhají lekce dle domluvy ve Vašich prostorách.

Žákům ZŠ doporučuji pouze 1h (60 min), všem starším nabízím 90 max 120 min.

V případě Vašeho zájmu mě prosím neváhejte kdykoliv kontaktovat a domluvíme se na podrobnostech.

Těším se na spolupráci.

See you soon :-)

Verča

Typy lekcí

Standardní lekce

650 Kč / 55 min.

Reference (23)

+ Přidat referenci
Marta Z.

Marta Z.

Neověřená reference

Doporučuji Verču jako skvělou lektorku angličtiny. Uslyšíte a naučíte se správnou "pronunciation" a angličtinu, jaká se skutečně aktuálně používá. Při lekcích se hodně rozmluvíte a dozvíte se spoustu zajímavostí. Líbí se mi, že se učíme zábavnou formou :-). Marta

Jitka S.

Jitka S.

Neověřená reference

Na Verču jsem dostala doporučení od kamarádky, protože jsem sháněla doučování pro tehdy ještě 12 letou dceru. Dcera hned z první hodiny přišla naprosto nadšená. Bylo hezké pozorovat její progres ve škole, ale i rostoucí sebevědomí. Sama jsem pak dostala chuť svoji středoškolskou angličtinu oprášit a začala jsem také docházet na hodiny. I já si Verču nemohu vynachválit. Moc jsem si ji oblíbila nejen jako skvělou lektorku, ale i jako milou, krásnou a usměvavou ženu. Hodiny u ní jsou zábavné a přitom pečlivě připravené. I já velice ráda sdílím nadšení a vřele doporučuji.

Leontýna B.

Leontýna B.

Neověřená reference

S angličtinou jsem niky nebyla kamarádka a ani se mi tento jazyk tolik nelíbil. Od doby, co jsem začala docházet k Verče, jsem si k angličtině našla vztah a oblíbila jsem si ji. Před přijímačkami na střední školu jsem docházela na doučování, nikdy mě to nebavilo a nechodila jsem tam ráda. Na hodiny s Verčou se vždy těším a rychle utíkají. Hodiny jsou hodně pestré a velmi přínosné. Verča se velmi snaží, abych si z hodiny odnesla co nejvíc a zároveň se snaží, abych byla připravená k maturitě. Vždy je vesele naladěná, velmi vstřícná a hlavně spolehlivá. Na Verča je vidět, že je pro angličtinu zapálená a perfektně tento jazyk ovládá. Verču jsem si velmi oblíbila a už jsem ji doporučila několika svým kamarádkám.

Michal K.

Michal K.

Neověřená reference

K Verče jsem docházel téměř rok a rozhodně bych neměnil. Získá si Vás svým entuziasmem a skvělou náladou, kterou do výuky přináší. Mým cílem bylo zlepšení komunikačních schopností a zdokonalení se v gramatice. Díky propracované koncepci a cvičením všeho druhu se pomalu a jistě přibližujeme kýženému cíli. V každé lekci má pro Vás Verča připravené něco nového, proto je každá lekce naprosto jedinečná a má spád. Verču mohu doporučit ne jen jako skvělou lektorku, ale i jako člověka, se kterým se při výuce rozhodně nebudete nudit. Michal Kovařík.

Michael K.

Michael K.

Neověřená reference

Veronika je proste skvela. Pripravila mi dlouhodoby program “na miru” dle mych pozadavku, potreb a urovne anglictiny a prubezne prihlizela k memu progresu. Veskera komunikace je na maximalne pratelske urovni, zaroven vsak dba na disciplinu, coz jednoduse nese ovoce. Meritkem kvality je pro me osobne feedback ze strany mych kolegu v praci, kteri nesetri slovy chvaly, aniz by tusili, ze na tom s Vercou takhle spolecne makame 🙂. Miki Kostak