Radek Z.

Radek Z.

Odpovídá do 1 hod., na 100% zpráv
100% 1 hod
Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Radek Z.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Kvalitní a zábavné doučování biologie a fyziologie

  • Doučuje také online
  • Od  300 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Cena Od 300 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Ahoj, jsem vystudovaný Zdravotnický záchranář na Fakultě zdravotnických studií Univerzity Pardubice, kde jsem také absolvoval státní závěrečnou zkoušku s výsledkem prospěl s vyznamenáním a zároveň mám vystudovaný magisterský obor na Univerzitě Palackého v Olomouci a obor Ekonomika a management ve zdravotnictví na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně.

Můžu Ti nabídnout kvalitní a zábavné doučování v podobě individuálních přednášek, jak online, tak i formou osobní schůzky.

Budu se snažit, aby ses nemusel/a učit spoustu látky nazpaměť, ale aby jsi chápal/a souvislosti například ve fungování lidského těla. Nejčastěji připravuji studenty k maturitní zkoušce, přijímací zkoušce na střední zdravotnické školy nebo obory lékařských fakult, včetně medicíny.

Mám k dispozici spoustu vzorových otázek a testů, které Ti určitě pomůžou k přijetí na Tvoji vysněnou školu.

Typy lekcí

Zkušební lekce

Během zkušební lekce se vzájemně seznámíme, řekneme si naše představy o doučování a sestavíme učební plán na další lekce :)

Zdarma / 60 min.
Standardní lekce

300 Kč / 60 min.

Reference (16)

+ Přidat referenci
Barbora M.

Barbora M.

Neověřená reference

Já a má spolužačka jsme chtěli doučování na státnice. Vzhledem k okolnostem Radek chodil na stejnou vysokou školu, jako my. Školu, učitele a průběh státnic znal. Bylo skvělé, že na základě těchto věcí tomu celé doučování přizpůsobil. Dával nám určité návody, co by zkoušející chtěl slyšet, jak by měla naše mluvená část vypadat atd… Skvělé byly příklady z praxe a díky tomu, jsme si určité věci mohli snáz zapamatovat. Rozhodně to nebyla žádná nuda. Při doučování s námi komunikoval, ptal se nás, doptával se, zkoušel… i přes náš špatný vnitřní pocit, že si přijdeme hloupé a nic nevíme z jeho strany rozhodne takový dojem nebyl. Pro Radka bylo daleko důležitější to, že nám něco objasnil a my mu ty nedostatky další doučování zopakovaly. Jsme vděčené za tuto zkušenost a ještě jednou děkujeme. Barča a Kamča.

Kristýna J.

Kristýna J.

Neověřená reference

Radka bych doporučila úplně každému, kdo se chce dostat na zdrávku nebo na medicínu, anebo se potřebuje třeba i jen připravit na nějakou zkoušku. Radek látku podává zábavně, člověku to kolikrát ani nepřijde jako doučování, spíš jako takový příjemný pokec, na jehož konci toho člověk najednou ví o lidském těle mnohem víc než na začátku. Na všem se s ním dá velmi dobře domluvit - na tempu výuky, na čase schůzky.. Protože je to záchranář, tak vám říká různé příklady z praxe a vy si toho tak zapamatujete mnohem víc, než byste tušili. A ještě je s ním sranda :) Určitě ho můžu s klidným svědomím doporučit!

Krchovová K.

Krchovová K.

Neověřená reference

Doporučuji všemi DESETI! Ráďa vše ochotně vysvětlí, k dané látce se několikrát vrací aby věděl že všemu rozumíte, na hodinu je vždy připraven. Je s ním skvělá domluva a komunikace je velice rychlá. Naše doučování je přes skype což mi nikdy nevyhovovalo ale tady tomu rozhodně tak není! Doučování je vtipné, přínosné a člověk u toho neusíná a stále dává pozor.

Iveta Z.

Iveta Z.

Neověřená reference

Radek je borec. Doučuje biologii kvalitně, má individuální přístup a dohoda s ním probíhá bez problémů. Je na něm znát, že ví, co učí a rozumí tomu. Dokáže vše pečlivě vysvětlit tak, že to pochopí i člověk biologií nepolíbený. Látku, kterou probereme, si následně procvičíme v testu, který Radek připraví, což považuji za velmi přínosné, neboť si pak vše mnohem lépe zapamatuji. Biologii zná i z praxe, má v zásobě množství konkrétních příkladů, na kterých názorně popíše vše potřebné. Navíc je s ním sranda. Co víc si přát? Lepšího nenajdeš!

Leona H.

Leona H.

Neověřená reference

Poměrně dlouhou dobu jsem hledala někoho, kdo by mě dokázal připravit k přijímačkám na obor zdravotnický záchranář. Na stránkách Doučuji.eu jsem narazila na Radka Zemánka. Domluvili jsem se tedy, že mě bude doučovat fyziologii a somatologii. Už od první hodiny jsem z doučování měla dobrý pocit, protože je vidět, že Radek moc dobře ví, o čem mluví, dokáže danou látku výborně vysvětlit, ukázat na příkladech, a co je asi nejlepší, čas od času výklad doplní zážitkem z praxe. Kromě toho jsou jeho hodiny vždycky skvěle připravené a jejich koncepce má velmi plynulou návaznost. Také oceňuji průběžné opakování, a to jak formou testu, tak i ústního zkoušení. Na termínu doučování jsem se vždy bez problému domluvili. Radek je neuvěřitelně trpělivý, ochotný a nemám mu co vytknout. Tímto bych mu chtěla poděkovat, protože díky němu jsem přijímačky úspěšně splnila a na školu jsem byla přijatá. Pokud hledáte kvalitní doučování s lidským přístupem, jsem si jistá, že jste ho právě našli. Radka můžu s čistým svědomím všem doporučit.