Adéla M.

Adéla M.

Odpovídá v průměru do 48 hodin.
48 hod+

Adéla M.

doučování/učení i příprava na SŠ v Olomouci

  • Doučuje také online
  • Od  200 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 200 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Ahoj jmenuji se Adéla a doučování se věnuji již bezmála 7 let. Je to naplňující práce, která je sice náročná, ale nesmírně mě baví.
Vystudovala jsem Němčinu se zaměřením na tlumočení a překlad, německou filologii a pedagogické minimum na UP v Olomouci.
Nedoučuji pouze němčinu, ale i angličtinu, matematiku, češtinu a když mají studenti zájem tak i dějepis a chemii.
Mám za sebou i zkušenosti s přípravou na mezinárodní zkoušky a pravidelně mám studenty, které vedu k přijímacím zkouškám na SŠ z matematiky i českého jazyka.
Chystala jsem také několik studentů na maturitu z češtiny, angličtiny i němčiny a všichni ji úspěšně zvládli.
Učení mě jednoduše baví, naplňuje a beru jej jako své poslání.

Typy lekcí

Standartní lekce

200 Kč / 55 min.

Reference (6)

+ Přidat referenci
Miroslava F.

Miroslava F.

Neověřená reference

Moc paní Adélku DOPORUČUJI, je to velký profesionál. Pripravovala syna na přijímací zkoušky SŠ, syn se dostal na obě školy, na přijímačky byl opravdu připravený. Paní Adélka zná také různé finty a pomoc, jak úkoly lépe objasnit, skvělá učitelka, moc děkujeme a určitě se na ní zase obrátíme.

Mr H.

Mr H.

Neověřená reference

Doporučuji!!! Skvělá a talentovaná. Pokud zvolíte tohle doučko, tak vám garantují, že budete naprosto spokojení. Nedávno jsem potřeboval vysvětlit několik chytáků a Adel si s tím poradila perfektně. Nejen že umí udržet vaši pozornost bdělou, ale zařídí abyste si učivo užili a odnesli si co nejvíc. Adel volí vynikající metodu vysvětlení, kdy vše vysvětlí na příkladech a aktivně vás zapojí do průběhu. Nejlépe investované peníze, opravdu! Děkuji za všechno Adel ❤️

Eliška R.

Eliška R.

Neověřená reference

Adélku můžu jen doporučit. Připravovala mě na přijímací zkoušky z ČJ na SŠ a opravdu mohu říct, že je z velké části její zásluha přijetí na obě školy. Vždy s ní byla super spolupráce a dokonale mi vše dokázala vysvětlit. Je skvělá jako učitelka i jako člověk.

HappyTreasure C.

HappyTreasure C.

Neověřená reference

Na Adélku jsem dostal kontakt od kamaráda, který s ní studoval VŠ. Nutně a rychle jsem potřeboval připravit na přijímací zkoušky na SŠ z AJ. Tyto zkoušky pro mne byly důležité, protože se týkají mého karierního postupu. Je to velmi nadaná a trpělivá učitelka, a to i přesto že mé znalosti AJ byly na úrovni žáčka prvního stupně, který má angličtinu první měsíc. Na hodiny jsem se vždy těšil, protože vedení jejich hodin bylo pro mě zábavou a uvolněním. Na naučení potřebné úrovně jsem měl 4 měsíce. S Adélkou jsem to zvládl a příjímací řízení úspěšně zvládl. Určitě se budu s Adélkou připravovat během studia SŠ a následně na maturitu, a zkoušky STANAG.

Sandra F.

Sandra F.

Neověřená reference

Před rokem jsem hledala efektivní doučování AJ, kvůli přípravě na blížící se státní maturitu z tohoto předmětu. Již dříve jsem chodila na různá doučování, ale nikdy jsem neměla pocit, že mě to někam posouvá. Měla jsem mezery v gramatice a také jsem nebyla schopná konverzovat. Na této stránce jsem našla Adélu a řekla jsem si, že zkusim doučování přes Skype. Domluvili jsme se na náplni hodin a vše skvěle fungovalo. S Adély pomocí jsem si stihla s časovým předstihem připravit všechny maturitní otázky, které ve škole naše učitele absolutně nezajímaly. Procházeli jsme společně didaktické testy na procvičení a trénovali také psaní slohu. A já jsem konečně našla někoho, kdo mi dokázal sestavit hodinu na míru! Jsem strašně ráda, že jsem na ní na internetu narazila. Je to moc milá studentka, která má skvělé učitelské schopnosti a také spoustu trpělivosti. Tímto bych jí také chtěla moc poděkovat, protože jsme společně zvládli maturitu na výbornou! :)