Tereza B.

Bc. Tereza B.

Odpovídá do 19 hod., na 40% zpráv
40% 19 hod

Tereza B.

Letní intenzivní kurz AJ pro dospělé - konečně se na dovolené bez obav domluvíte!

Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Popis Reference Fotky & certifikáty

Popis

Dobrý den, jsem absolventkou bakalářského oboru AJ-ČJ na pedagogické fakultě, v jejímž studiu nadále pokračuji, a jazykového gymnázia (maturita z AJ). Mám sedmiletou praxi s výukou dětí i dospělých. Má úroveň angličtiny je C1 (mezinárodní certifikát FCE).

Prostory moderně vybavené jazykové učebny v Plzni na Slovanech, drobné občerstvení, veškeré materiály k výuce, trpělivost, profesionalita a milý přístup jsou samozřejmostí na každé lekci :) .

AKTUÁLNĚ: LETNÍ INTENZIVNÍ KURZY AJ PRO DOSPĚLÉ
Letos se na dovolené konečně bez problému domluvíte na recepci, objednáte si oběd v restauraci, koupíte suvenýry a nebudete se muset bát oslovit místní!
Ujasníte si systém časů a jejich použití, získáte důležitou slovní zásobu, zlepšíte si výslovnost, naučíte se praktické fráze, naladíte uši na poslech, ale především budete konečně MLUVIT anglicky v reálných každodenních situacích.

Termín: 22. - 25. 7. 2019 v odpoledních/večerních hodinách (není nutné čerpat dovolenou)

Cena: 3000 Kč (10% sleva při přihlášení spolu se známým/známou)

Místo: moderně vybavená jazyková učebna v Plzni na Slovanech + praktické procvičování v reálných prostředích a situacích

- 4 dny v kuse
- malé skupinky do 5 studentů k dosažení maximální efektivity učení a individuálního přístupu
- zábavné učení přirozenou cestou: reálné každodenní situace, praktické využití angličtiny
- každý den bude rozdělen do dvou bloků: výukového a zážitkového; celou dobu Vás tedy bude obklopovat angličtina, která bude součástí lekcí i všech aktivit (simulace situací v anglicky mluvícím prostředí)
- prostory jazykového centra Dialog v Plzni na Slovanech: moderně vybavená učebna, toaleta, zahradní altánek + doplňkové aktivity
- trpělivá lektorka s pedagogickým vzděláním a bohatými zkušenostmi s výukou

V ceně kurzu:
- 3 výukové lekce angličtiny denně + praktické využití jazyka v zážitkových blocích (cca 2 hodiny denně), celkem tedy 5 hodin angličtiny denně (20 hodin celkem)!
- anglická komunikace po celou dobu kurzu v rámci všech aktivit: objednání si občerstvení v cukrárně, rezervace hotelového pokoje po telefonu i emailem, prohlídka města v AJ, módní přehlídka a mnoho dalšího!
- drobné občerstvení a nápoje
- sešit s výukovými materiály
- na památku si odnesete portfolio plné krásných vzpomínek, dosažených úspěchů a fotografií
- prohlídka Plzně v angličtině
- občerstvení v cukrárně

PŘÍPRAVA K MATURITĚ - POMATURITNÍ A VŠ LEKCE - BUSINESS ENGLISH - KONVERZACE - KOREKTURY

Potřebujete se zdokonalit v AJ kvůli studiu na VŠ? Rádi byste "oprášili" své maturitní znalosti? Sama jsem studentkou VŠ a vím, jak může být učení (jazyků) stereotypní. Přesvědčím vás, že studium AJ nemusí být jen stres, nudné papouškování vět z učebnice a biflování gramatiky, kterou v praxi nepoužijete. V malé skupince do 4 studentů tvořené studenty VŠ procvičíte v příjemném prostředí moderně vybavené jazykové učebny nejnutnější gramatiku, slovní zásobu i poslech, ale zaměříme se především na reálnou konverzaci. Buďte si konečně v AJ jistí!

Čeká Vás maturita z AJ? V malých skupinkách 2 až 4 osob tvořených Vašimi kamarády procvičíte témata na ústní část, rozšíříte si slovní zásobu, naladíte uši na poslech, potrénujete psaní i čtení, zlepšíte si výslovnost i nejnutnější gramatiku, kterou probíráme zábavnou formou s maximálním využitím v praxi. Dozvíte se, jak zkouška probíhá, a celou situaci si bez stresu a tlaku vyzkoušíte nanečisto. Po všech stránkách se připravíte na maturitu tak, abyste v květnu/září bez problému uspěli! Ráda Vám pomohu v přípravě ke zkoušce jak v
lekcích přes rok, tak v intenzivních kurzech o prázdninách. K přípravě k maturitě mám vytvořené materiály, které vycházejí přímo ze zkoušek z předchozích let.

Rozčiluje Vás, že na Vás angličtina útočí ze všech stran, ale Vy nerozumíte? Chcete zůstat IN? Proč přišel syn na oslavu později, když měl DEDLAJN? Co po Vás chce počítač, když se dožaduje APDEJTU? Co Vás čeká na ÓLINKLUZÍF dovolené? Co znamená nápis sprejera OMG a LOL? Má kamarádka v telefonu šotka, když Vám od ní přišla zpráva CUl8r? Co máte přinést šéfovi, když Vás žádá o FÍDBEK? Potřebujete předat informace zahraničnímu obchodnímu partnerovi? Dokázat šéfovi, že zvládáte business English? Domluvit se na dovolené? Zbavte se strachu a konečně MLUVTE anglicky! Vyzkoušejte si praktické využití jazyka v reálných každodenních situacích v malých skupinkách do 4 studentů.

V případě zájmu se můžeme domluvit i na jakémkoli jiném typu kurzu pro teenagery a dospělé (konverzační angličtina, příprava na zkoušky, konzultace a korektury seminárních i diplomových prací,...)

Reference od mých předchozích studentů a další informace můžete najít na:
www.******
a na Facebooku: EngliShin - English is IN, shin up English

Reference (19)

+ Přidat referenci
Štěpánka J.

Štěpánka J.

Neověřená reference

I když jsme s Terez byly necelé 3 měsíce, dokázala nám vysvětlit učivo, které jsme nepochopily za celé 4 roky ZŠ :). Jestli můžeme doporučit někoho na douceni AJ, tak jedině Terez❤️. Děkujeme ti.Štěpi a Naty

Deleted-90f3bb D.

Zrušený účet

Neověřená reference

Lepšího člověka na doučování budete hledat jen těžko..Ať už máte problém s čímkoliv, tak pevně věřím, že společně s TERKOU dokážete vyřešit opravdu vše. Můžu jedině doporučit!

Lenka K.

Lenka K.

Neověřená reference

Terez byla skvela ucitelka, vzdy se snazila vyjit vstric a najit nejaky kompromis, kdyz byl problem. Byla mila a zvladly jsme vse, na cem jsme se domluvily, vcetne uspesne zvladnute maturity!:) Terka vam nejen zprijemni hodinu anglictiny, ktere jsem mela rada, ale i samotny den:)

Nelly E.

Nelly E.

Neověřená reference

Terezka mě pripravovala na maturitu rok a úspěšně jsem ji zvládla. Každou hodinu měla do detailu připravenou, byla trpělivá, vstřícná. Díky ní, jsem se přestala bát mluvit a to považuji za největší úspěch, protože můj ostych byl opravdu veliký. Terezku můžu jen doporučit a určitě, bych nevolila jinak!

Hana P.

Hana P.

Neověřená reference

Díky Terce jsem v pořádku zvládla maturitu. :) Připravovala mě na ústní i písemnou část.

Fotky a certifikáty