Damián B.

Damián B.

Odpovídá v průměru do 48 hodin.
48 hod+

Damián B.

Doučování matematiky - SŠ, Maturita, VŠ

Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Reference Fotky & certifikáty Zodpovězené otázky

Popis

V roce 2017 jsem ukončil bakalářský studijní program Matematika a fyzika se zaměřením na vzdělávání, v roce 2019 pak navazující magisterský program Učitelství matematiky a fyziky pro SŠ. Nyní studuji doktorský program Didaktika fyziky a působím jako výzkumník na Univerzitě Hradec Králové.

Reference (8)

+ Přidat referenci
Vašek J.

Vašek J.

Neověřená reference

Damiána mi doporučila kamarádka, když jsem měl problém s matematikou na VŠ. Předala mi kontakt a podrobnější informace už jsme si upřesnili sami. Jelikož nejsem přímo z okolí Hradce, Damián je ochotný doučovat i přes Skype, kdy on sám píše na tabuli a přes web kameru si přepisuji příklady k sobě. Všechno mi vysvětloval a zapisoval na zmíněnou tabuli. Takto mě doučoval celý semestr, kdy mi látku za celý semestr vysvětlil během pár hodin. Damián je časově velmi flexibilní, ochotný, hlavně umí problematiku výborně vysvětlit. Dokonce mi poskytl své materiály, ze kterých jsem se mohl také učit. Všem kdo ještě váhají, jedině mohu doporučit!

Týna M.

Týna M.

Neověřená reference

Damián mi pomáhal s přípravou na zkoušky na VŠ. Kdy jsem za celý semestr od profesora nechápala o co se v daném předmětu jedná. Damián mi dokázal svými slovy vysvětlit o co jde a díky němu jsem látku dokázala pochopit a úspěšně ukončit i předmět. Velice doporučuji s Damiánem navázat kontakt. Najde si vždy čas a je velice schopný, má pochopení a hlavně trpělivost. Takže za mě velice doporučuji. Kdykoliv budu mít nějaký problém už kontaktuji jen jeho :)

Heřman D.

Heřman D.

Neověřená reference

Za pět minut jsem pochopil látku, kterou mi profesorka nedokázala (a ani nebyla moc ochotná) měsíc vysvětlit. Víc slov není třeba :)

Veronika S.

Veronika S.

Neověřená reference

Damián mi pomáhal s přípravou na státní maturitní zkoušku z matematiky, protože mi pravidla nedovolovala mít dvě angličtiny (školní a státní). Přestože jsem s matematikou bojovala, bohužel mi nezbývalo nic jiného. Velmi sytematicky mi předal, co bylo třeba, vše perfektně vysvětlil, názorně ukázal a ještě to nebyla nuda! S doučováním jsem byla naprosto spokojená a vřele ho doporučuji komukokoliv, kdo s matematikou válčí jako já! A ano, maturitu jsem udělala levou zadní.

Gabriela B.

Gabriela B.

Neověřená reference

Damián mi pomáhal vypracovat úkol na statistiku (korelační a regresivní analýzu), můžu říct, že nikdy jsem s doučovatelem nebyla spokojenější. Úkol mi pomohl vypracovat podle postupu (který nám diktoval učitel), i když sám by ho udělal třeba jinak(dokázal se přizpůsobit postupu, který pro nás chtěl učitel, tak abych v tom neměla ještě větší guláš, za co má můj velký obdiv). Všechno se mi snažil důkladně vysvětlit a ukazoval mi i příklady, na kterých bych si to mohla lépe představit. Navíc mi k úkolu udělal i soubor, kde detailně popsal každý krok, který v práci udělal. (to se mi u jiných lidí nikdy nestalo, byla jsem nadšena). Byl opravdu hodně trpělivý a přístup byl skvělý. Šlo vidět, že má opravdu velkou snahu mi pomoci. Teď vím, že pokaždé kdyby mě trápilo učivo z matiky nebo statistiky, vždy půjdu za Damiánem a za nikým jiným. Má opravdu obrovské znalosti, pochopení, trpělivost a zkušenosti. Všem doporučuji, lepšího doučovatele si totiž nemůžete vybrat :)

Fotky a certifikáty

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Damián B.

Matematika

Určete cifry, aby současně platilo. (je na to prosím nějaký trik, jak to určit?) ABCDEF * 2 = CDEFAB ABCDEF * 3 = BCDEFA ABCDEF * 4 = EFABCD ABCDEF * 5 = FABCDE ABCDEF * 6 = DEFABC