Jakub D.

Jakub D.

Odpovídá do 39 hod., na 90% zpráv
90% 39 hod
Přijímá nové studenty

Jakub D.

Přijímá nové studenty

Anglické konverzace a doučování poutavě a přirozeně (i s rodilým mluvčím)

  • 5/5 (Ohodnotilo 8 studentů)
  • 99 odučených lekcí
  • Doučuje také online
  • Od  250 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 250 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Jsme tým dvou doučujících tvořený Jakubem z Česka a Richardem /ˈɹɪtʃ.ədem/ z Velké Británie. Nabízíme jak konverzace, tak i jiné formy doučování a přípravu na zkoušky. Na lekci můžeme být volitelně přítomní oba; díky tomu si můžete popovídat s rodilým mluvčím (i Kuba má věrný projev) a zároveň je k dispozici vysvětlení nebo upřesnění v Češtině. Něco o nás:

Jakub se angličtině s radostí věnuje od malička a má mnohaletou zkušenost s psanou i mluvenou formou & s jejími regionálními variantami (britskou, americkou aj.). Před několika lety v zaměstnání zprostředkovával telefonicky technickou podporu pro zákazníky v USA. Nedávno po dobu dvou měsíců zastupoval na hodinách angličtiny na ZŠ. V kontaktu s AJ zůstává skrze různá mezinárodní setkání a také si osahal překladatelství. Odmaturoval 2x na výbornou ze společné i profilové části maturity. Momentálně se pohybuje na úrovni C1.

Richard se narodil v Jihoafrické republice do britské rodiny, potom žil většinu života ve Velké Británii a cestoval po Evropě. Přes jeden rok žil v Praze, kde loni získal zkušenosti s vedením skupinových konverzací a korekturou textů. Během života v Evropě získal bakalářský titul v klinické psychologii a sociální antropologii a magisterský titul v psychoterapii.

Náplň hodin a způsob sdílení znalostí přizpůsobíme na míru. Na první zkušební hodině zjistíme Tvoje potřeby a zájmy. Jsou nám blízké metody intuitivní pedagogiky a chceme, aby strávený čas bavil studenty i nás.

Ukázková hodina za dobrovolný příspěvek, dále 300Kč za hodinu.

Typy lekcí

Standardní lekce

250 Kč / 55 min.

Reference (2)

+ Přidat referenci
Tereza V.

Tereza V.

14 odučených lekcí

Jakub je skvělý učitel, se kterým se specializuji na konverzaci. Jeho výslovnost je vynikající, což mi pomohlo zlepšit svou vlastní výslovnost angličtiny. Jakub je velmi trpělivý a ochotný vysvětlit mi složitější koncepty jazyka, ať už se jedná o gramatiku nebo slovní zásobu. Mám s Jakubem velmi pozitivní zkušenosti a mohu ho s čistým svědomím doporučit jako učitele angličtiny. Jeho přístup k výuce je velmi profesionální a zároveň přátelský, což mi pomohlo cítit se pohodlně a uvolněně během hodin. Díky jeho výukovým metodám a přístupu se mi podařilo rychle zlepšit své schopnosti v mluvení a získat větší jistotu při komunikaci v anglickém jazyce. Vřele doporučuji Jakuba jako učitele angličtiny pro všechny, kteří chtějí zlepšit své schopnosti v jazyce a získat větší sebevědomí v angličtině.

Ľubica C.

Ľubica C.

Neověřená reference

Jakuba môžem iba odporúčať, bol môj prvý doučovateľ po jazykovke, kde nás bolo v kurze viac a to bol môj problém, nechcela som v skupine rozprávať, Jakubovi sa podarilo môj blok odstrániť. Učivo prispôsobuje potrebám študenta. Je trpezlivý, dôsledný a veľmi dobre vysvetľuje.

Fotky a certifikáty