Jelena R.

Jelena R.

Odpovídá do 4 hod., na 100% zpráv
100% 4 hod

Jelena R.

Doučování ruštiny (do 1.1.2020 mám plno).

Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Reference

Popis

Nabízím individuální výuku ruského jazyka přes skype a osobně (Praha 3, Kutná Hora). Jsem rodilá mluvčí s vysokoškolským pedagogickým vzděláním. Pracuji jako učitelka ruštiny na základní škole a na jazykových kurzech. Mám dlouholeté zkušenosti s výukou. Možnost výuky ruštiny na všech úrovních, od začátečníků až po profesionály.

Reference (8)

+ Přidat referenci
Jiří B.

Jiří B.

Neověřená reference

Jelena je skutečná učitelka, které umí dobře odhadnout, s čím je žákovi potřeba pomoct. Lekce s ní jsou velmi příjemné a pokaždé mám pocit, že jsem se dozvěděl něco nového. Za sebe musím říct, že jsem netušil, že takoví lektoři vůbec existují. Mohu ji jen doporučit!

Veronika N.

Veronika N.

Neověřená reference

Dobrý den, chtěla bych Vás informovat, že jsem úspěšně složila maturitu z ruštiny, tak moc děkuji za doučování a spolupráci. Doporučuji!

Petr P.

Petr P.

Neověřená reference

Výuka trvá již několik let. Přístup lektorky je vždy velmi profesionální a se zájmem o moje pokroky. Za dobu, co výuku navštěvuji, jsem se v ruštině výrazně zlepšil. Doučování s Jelenou je naprosto nejlepší. Díky moc a určitě všem doporučuji!

Jolaná C.

Jolaná C.

Neověřená reference

Ahoj Jeleno, ruštinu jsem dala za jedna :) Hrozně moc Ti za všechno děkuji. Byla jsem s Tebou maximálně spokojená. Jsi úžasná :)

Irena L.

Irena L.

Neověřená reference

Moc bych Vám chtěla poděkovat za přípravu na zkoušku! Díky Vám jsem jí úspěšně složila :) Ještě jednou DÍKY MOOOOC!!! Mějte se krásně!