Dominika L.

Dominika L.

Odpovídá do 18 hod., na 90% zpráv
90% 18 hod

Dominika L.

Výuka angličtiny, která vás posune dál - UKÁZKOVÁ HODINA ZDARMA

  • Doučuje také online
  • Od  400 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Cena Od 400 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

‼️V PŘÍPADĚ POTŘEBY MĚ PROSÍM KONTAKTUJTE NA MÉM E-MAILU: ➡️ domca.lanikova@gmail.com. NEJDE MI ZDE ODPOVÍDAT NA ŽÁDNÉ ZPRÁVY, ANI MI NECHODÍ UPOZORNĚNÍ. ‼️ DĚKUJI
________________________________________________________













Potřebujete se naučit anglicky nebo se zlepšit a posunout na další úroveň? Potřebujete pomoci s přípravou na maturitní či jinou zkoušku? Sháníte lektora pro sebe, své dítě či pro své zaměstnance? Nebo si prostě už jednou pro vždy chcete splnit svůj sen o tom, že se naučíte anglicky a nebude z vás věčný začátečník?

Poté jste tu správně! 🙂 Společně se zaměříme na to, co budete potřebovat, vytvořím vám hodiny na míru a zbavím vás strachu komunikovat anglicky. Zábavnými způsoby budeme procvičovat mluvení, poradíme si s poslechem a gramatiku budeme pilovat díky různým aktivitám, dokud si v ní nebudete jistí. Ale především to bude vždy a jen o vás - o tom, jaké styly učení vám vyhovují a na čem budete potřebovat zapracovat nejvíce!

Angličtinu vyučuji přes 9 let. Specializuji se jak na výuku dětí, tak i dospělých. V roce 2021 jsem ukončila magisterské studium anglického jazyka se specializací v pedagogice. Vlastním certifikáty na úrovni B2 a C1 a v minulosti jsem učila v jazykové škole, dětském centrum Helen Doron, ve firmách, Švédsku a Francii.

V případě jakýchkoliv dotazů či zájmu o ukázkovou hodinu (je potřeba domluvit se dopředu) mě neváhejte kontaktovat, ať už na této stránce nebo na mém e-mailu: domca.lanikova@gmail.com. Budu se těšit na naši případnou spolupráci.

Cena:
60 minut - 400 Kč / 1 osoba
Skupinová lekce 60 minut - od 250 Kč (cena se odvíjí od počtu osob a délky hodiny)

Typy lekcí

Standardní lekce

400 Kč / 55 min.

Reference (13)

+ Přidat referenci
Monika K.

Monika K.

Neověřená reference

Dominiku jsem kontaktovala, neboť jsem si hledala zaměstnání po mateřské dovolené a potřebovala jsem se zdokonalit. Hodiny přizpůsobila mým potřebám. Probíraly jsme gramatiku a hodně konverzovaly. Dominiku můžu jen doporučit. Je velmi milá,ochotná, chytrá a hodiny s ní mě bavily. Nebylo to nudné učení, ale zábava, na kterou jsem se každý týden těšila 🙂

Anna A.

Anna A.

Neověřená reference

Domču jsem kontaktovala kvůli přípravě na přijímací zkoušky na vysokou školu. Hodiny měla moc pěkně zorganizované, se spoustou materiálů a vždy s dobrou náladou. Doučování mi velmi pomohlo i u maturitní zkoušky, kterou jsme několikrát zkusily a díky tomu jsem byla skvěle připravena. Hodiny angličtiny s Domčou bych vřele doporučila všem, kteří si nejsou 100% jistí :).

Aneta Z.

Aneta Z.

Neověřená reference

Moc děkuji za neuvěřitelnou trpělivost, ochotu, píli a pomoc při přípravě k maturitě. Hodiny mi moc pomohly a díky nim a veškeré tvé pomoci jsem zvládla úspěšně odmaturovat. Ještě jednou moc děkuji, díky tvé pomoci se cítím v angličtině mnohem jistější a baví mě čím dál tím víc.

Ivana K.

Ivana K.

Neověřená reference

Dominika je úžasná a velice ochotná, je neuvěřitelné, jaké pokroky s ní má dcera během tohoto pololetí udělala. Dcera je nadšená, intenzivní výuka ji moc baví a já jsem velmi nadšená z jejích výsledků. Je vidět, že Dominika to s dětmi velmi umí a s dospělými taky. Dominika učí i mne a její ochota a trpělivost je opravdu obdivuhodná. Každá hodina je pro nás velmi přínosná včetně cvičení, které si díky vaší aplikaci můžeme dělat samy ve volném čase. Moc děkujeme a rozhodně vás doporučujeme každému, kdo se chce vzdělávat dál.

Šarlota H.

Šarlota H.

Neověřená reference

Domča je velmi milá a angličtina s ní je super. Na každou hodinu má připravené materiály, které pak spolu procházíme. Vždy mi všechno vysvětlí tak, abych tomu rozumněla a pochopila to. Také se mi moc líbí každodenní úkoly, které posílá. Procvičuji si tím angličtinu i mimo doučování.

Fotky a certifikáty