Veronika Š.

Veronika Š.

Odpovídá do 7 hod., na 10% zpráv
10% 7 hod

Veronika Š.

Německý jazyk s rodilou mluvčí

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Reference

Popis

Nabízím doučování němčiny s rodilou mluvčí a několikaletou zkušeností. Narodila jsem se v Německu, ve Freiburgu, kde jsem žila deset let a kde jsem nasbírala nesčetné zkušenosti. Žáci ocení německý přízvuk, aby si mohli zvyknout na německy mluvící lidi. Hodiny provádím formou konverzace a gramatiky, vždy se samozřejmně přizpůsobím požadavkům klientů. Působím na Praze 1 či 2. Osvědčená metoda je také výuka přes Skype z pohodlí Vašeho domova či práce. Absolvovala jsem jazykové gymnázium v Hradci Králové a v Praze jsem vystudovala mezinárodní obchod.
Německý jazyk se Vám bude hodit do práce, školy či k cestování.

Ich freue mich auf Sie! :)

Reference (6)

+ Přidat referenci
Zuzana B.

Zuzana B.

Neověřená reference

Moc Veronice děkuji za zábavné hodiny němčiny přes Skype. Každou hodinu min. 30 min konverzujeme o běžných tématech z každodenního života, čímž se obohacuje slovní zásoba a člověk si opráší téměř zapomenutá slovíčka. Dále Veronika vyšla vstříc mému požadavku a probíráme spolu témata obchodní němčiny. Veronika je přátelská, příjemná, ochotná a na každou hodinu perfektně připravená. Všem zájemcům o doučování němčiny ji můžu doporučit.

Dalibor Č.

Dalibor Č.

Neověřená reference

Veronika je příjemná, přátelská a trpělivá vyučující, se kterou je hodina zábavná i přínosná. Unterricht mit Veronika ist ja wirklich ganz toll!

Kamil C.

Kamil C.

Neověřená reference

S Veronikou jsem maximalne spokojeny,vyuka probiha na spickove urovni.Mohu ji vrele doprucit.

Michaela Š.

Michaela Š.

Neověřená reference

Veronika je super vyučující:) Výuka probíha vzdy dle domluvy a pozadavku zaka. Verča je velmi spolehliva. Ocenuji, ze zachytí kazdou chybu a hned ji opraví. Zkusila jsem více vyucujicich a nebyla jsem spokojena tak jako s Vercou. Rozhodne doporucuji.

Pavel P.

Pavel P.

Neověřená reference

Veronika je velmi ochotná a flexibilní vyučující, hodiny má výborně připravené a konverzace je velmi přínosná.