Edita C.

Edita C.

Odpovídá do 15 hod., na 100% zpráv
100% 15 hod

Edita C.

Angličtina v centru Brna, zábavně a srozumitelně

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Reference Fotky & certifikáty

Popis

Jsem studentka magisterské psychologie, angličtina mě nicméně provází už dlouhou dobu. Doučuji už od gymnázia (více než 5 let) a 3 roky jsem pracovala v kanceláři British Council, která organizuje mezinárodní zkoušky Cambridge English. S Britskou radou nyní spolupracuji externě. Mám ráda dynamické, konverzačně založené hodiny s praktickými příklady. Ráda se studentů ptám. Snažím se o pochopení, ne o parodii na frontální výuku zaměřenou na memorování faktů.

Práci s lidmi si neuvěřitelně užívám a ke každému ze svých studentů se snažím mít individuální přístup. K dispozici mám mnoho tréninkových materiálů napříč všemi jazykovými úrovněmi. Nejvíce zkušeností mám s přípravou na státní maturity, není mi cizí ani práce s dětmi, které se věnuji i v rámci svého hlavního oboru. Neznamená to ale, že bych neměla k zkušenosti s konvenčním doučováním látky ze ZŠ a SŠ nebo s pracujícími.

Doučuji buď u sebe doma, nebo na Fakultě sociálních studií MU. Netypické nebo individuálně řešené časy nejsou po domluvě problém, pokud to bude vyhovovat i mému rozvrhu. V naprosté většině požadavků preferuji setkání o délce 90 minut - plné 2 hodiny bývají únavné, 60 minut ale mnohdy nestačí. Jsem naprosto přístupná debatě o ceně - přeci jen, ocenění je velmi závislé na charakteru práce.

V případě jakýchkoli dotazů budu moc ráda, když se mi ozvete. :)

Reference (7)

+ Přidat referenci
Stanislava N.

Stanislava N.

Neověřená reference

Super! Super! A ještě jednou super! :) :) :) Pokud bych měla někdy někoho někomu doporučit lektora anglického jazyka, tak právě Edit! Hodiny s ní jsou neotřelé, zábavné a vžy strašně rychle utečou. Učení jde prostě samo. :) Z lekcí si odnáším vždy pozitivní náladu a pocit, že jsem se opravdu něco nového naučila. Vřele doporučuji všem!!!!

Lucia L.

Lucia L.

Neověřená reference

Fakt neznášam angličtinu, mám k nej odpor a strach z rozprávania. K Editke chodím niečo vyšše mesiaca a musím priznat, že moj postoj k anglickému jazyku sa výrazne mení k lepšiemu :D. Edit je výborná učitelka s veľkou trpezlivostou. Prvý krát chodím na hodiny angličtiny s radosťou a bez strachu, vrele doporučujem! :)

Magda C.

Magda C.

Neověřená reference

Editka začala doučovat angličtinu nejdříve mého syna a po krátkém čase jsem do toho šla i já (stálý začátečník) a nelituji. Je zábavná, pochválí a hlavně se člověk cítí dobře. Snaží se, aby se člověk rozmluvil a o to myslím, jde:-) Dnes při výuce po skype vedle mě u stolu seděl manžel a mám obavy Edito, že budete mít dalšího žáka.:-)

Barbora L.

Barbora L.

Neověřená reference

Edit mě připravovala na maturitu z Češtiny. Bylo to super, živé a obsahově užitečné. Maturitu jsem zvládla s přehledem a jsem ráda, že jsem našla takto skvělého doučujícího :)

Radim D.

Radim D.

Neověřená reference

Člověk na svém místě se spoustou zkušeností a znalostí, které se nebojí předat a vždy si najde cestu jak to provést co nejlépe aby to daný student pochopil. Toť naše Edit. Určitě musím podotknout že mě jako úplného neznalce angličtiny dokázala během chvilky povznést na úplně jinou úroveň díky které jsem teď tam kde jsem. Tudíž určitě doporučuji jako skvělou lektorku.

Fotky a certifikáty