Petr G.

Petr G.

Odpovídá do 6 hod., na 90% zpráv
90% 6 hod
Přijímá nové studenty

Petr G.

Přijímá nové studenty

Doučování matematiky, statistiky a informatiky

  • 5/5 (Ohodnotil 1 student)
  • 4 odučené lekce
  • Doučuje také online
  • Od  400 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 400 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Zodpovězené otázky

Popis

Nabízím doučování matematiky pro ZŠ, SŠ i VŠ, včetně statistiky. Dále pomůžu s informatikou, prací na PC a základy programování (Pascal, C, C++, C#, Java, JavaScript, PHP,...), s tvorbou html stránek, s typografickým systémem TeX. Mám vystudovanou matematiku (Mgr.) na Př.F. MU a aplikovanou informatiku (Bc.) na FI MU, s výukou mám dlouhodobé zkušenosti, vyučoval jsem na Masarykově univerzitě ve středisku Teiresias. Možnost i výuky online.
Pro rezervaci lekce mě prosím kontaktujte - zdejší rezervační systém je nepraktický.

Typy lekcí

Standardní lekce

400 Kč / 55 min.

Reference (29)

+ Přidat referenci
Veronika K.

Veronika K.

Neověřená reference

Přikládám velice kladnou referenci, co se týče doučování statistiky. S panem Gregorem jsem byla velice spokojená. Vše smysluplně vysvětleno. Určitě doporučuji.

Kateřina B.

Kateřina B.

Neověřená reference

Ráda bych se podělila o velmi pozitivní zkušenost s panem Gregorem. Domluva byla rychlá, rezervace termínu doučování snadná a přehledná, po technické stránce proběhlo vše hladce. Potřebovala jsem pomoct s úkolem na předmět Základy statistiky v Excelu, pan Gregor se mnou vše prošel a vysvětlil, lidsky a srozumitelně i to, s čím jsem bojovala dlouhodobě a už se smířila s tím, že na to asi nemám mozkové buňky. Naprosto oceňuji také maximální ochotu pomoci, a to i nad časový rámec konzultace. Rozhodně nelituji!

Kamm K.

Kamm K.

Neověřená reference

Pan Petr Gregor je výborný doučovatel! Mohu ho jen a jen doporučit! Vše mi výborně vysvětlil a ze statistiky jsem zase o kus moudřejší ☺️ dávám 11/10.

A. B.

A. B.

Neověřená reference

Mohu maximálně doporučit pana Gregora, který mi pomohl s ekonomickou statistikou. Nechápala jsem vůbec nic a po doučování s ním jsem zjistila,že to vůbec není taková věda, jak jsem si myslela. Určitě kdybych příště potřebovala pomoct, obrátím se zase na něho. Všem moc doporučuji. :)

Martina M.

Martina M.

Neověřená reference

Absolútne hrozná skúsenosť pri vypracovaní grafov pre DP. Ťažká komunikácia, neodpovedal na maily, alebo odpovedal po 2 týždňoch. Nakoniec prestal reagovať úplne. Nedalo sa mu dovolať, dopísať. Nakoniec dodal pochybné a spackané grafy aj napriek tomu, že všetky materiály mal k dispozícii. Je elementárna slušnosť aspoň napísať, že nemám čas, nechcem to robiť, nestíham, neviem pomôcť a nehrať sa na geroja. Nakoniec som si štatistiku spracovala sama, ale pripravil ma o 2 mesiace času. Neodporúčam.

Zodpovězené otázky (12)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Petr G.

r studio

V přiloženém obrázku se nachází příklad toho, jak vypadá náš zápočet z biostatistiky. Příklady jsou celkem 3, jen se mi ten třetí sem už nevlezl. Učitel po nás vyžaduje, abychom jednotlivé příklady řešili v programu R a následně naše řešení napsali do wordu a sepsali závěr k čemu jsme přišli.

Petr G.

Jak se počítá rozptyl náhodné veličiny?

Dobrý večer, měl bych dotaz: jak se počítá rozptyl náhodné veličiny? K dispozici je graf diskrétní spojité funkce, jak mám z toho zjistit rozptyl? Moc děkuji za jakoukoliv odpověď.

Petr G.

Jak se vypočítá…náhodná veličina

Dobrý den, nemohl by mi někdo poradit, jak se tento typ úlohy počítá prosím? Ve statistice celkem plavu a nemůžu přijít na správný postup, děkuji😁

Petr G.

Jaký je správný postup ?

Jedná se o příklad na spojitou náhodnou veličinu. **jak mohu rozeznat který vzorec ze skupiny vzorců spojitých pravděpodobnostních rozdělení mohu použít ?

Petr G.

Kruskal-Wallisův test

Při vyhodnocování Kruskal-Wallisova testu mi vyšla hodnota x=-186. Při zjišťování p-hodnoty jsem použil v Excelu funkci CHIDIST. Po provedení se mi ale zobrazila chybová hláška. Jak mám tedy zjistit p-hodnotu, jestliže je x záporné?